[正宗桑拿] 荃灣泉灣No.18,新感覺

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

回歸返來的98已經重溫左三次了,今次o係泉灣,就試新的No.18,已經返左一排,即係已經唔係頭啖湯,只係因為小弟呢輪常做No.98...

遲左少少,都好過唔搵佢,仍然俾到新鮮感

樣貌:幾好,算係中上級添.眼大大妝唔濃,有把長髮,幾討好的外型

身材:中等,應大則大幾均勻,小腿唔粗腰幼,無粗手臂,唔似係d生過BB的中女身型.

骨技及服務:中力,可能已經返左兩星期,已經係有番咁上下功夫,撳背按腰踩背踩腳都ok,用油分量適中,都推到出晒聲起晒粒粒,即係起沙,用熱毛巾抹番身,大致都ok,可以俾75分.熱毛巾過後就係佢兩隻帶點冰冷又幼的手指穿梭我兩隻腳,由腳眼開始四圍掃,腳爭又有腳板都有,再上小腿兜底上膝頭,又去番去面patpat位,又再向番前面,手勢超勁,轉身就係心口碌卡,再落少少油用手加速搞掂.

整體感覺呢個No.18幾好,係有下次的bg
謝謝報告
謝謝C兄分享!

旺角龍記執咗, 冇咗個主場, 今日經過荃灣膽粗粗試吓路德圍呢間

上到去有幾個客係大廰, 經理問有冇熟技師, 我話第一次黎, 跟住佢話 (* 得閒, 咁我試但啦, 第一次黎, 睇吓佢咩料.

經理帶我入房, 見倒件技師同譚仔姐姐差唔多款, 應該五尺一二左右, 水桶身型, 冇五條都應該四到尾. anyway, 算啦, 未揼已經當跌錢.  

一訓上床, 佢已經係度講電話, 講咗成十分鐘, 我心諗, 算9數, 反正已經冇運行, 由得佢, 一路講電話一路揼. 講咗十分鐘之後開正經揼啦, 咁手勢都正正常常唔太差既,

跟住佢問我揼兩個鐘定三個鐘, 我問有乜分別 ? 佢話兩個鐘就齋揼, 三個就有part 2. 咁我當然簡兩個鐘啦. 最後我45分鐘就嗌走人.

沖涼換衫 locker 冇 R tips, 唯一可贊. 埋單 $509.

最後 comment, 荃灣真係冇好嘢食 ?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:44