伴侶交流

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想知道有否一對伴侶很與我們交流做愛心得,有興趣可聯絡我們
透多小小是想怎樣?要求,大約年齡,等等等等
回復 cti28 ##3 的帖子

坦白一點說:想找伴侶玩4p,想要安全些,先見面溝通吓先,啱的可以大家交換伴侶一齊玩,而我女友29歳己被我調教好了,後庭之愛,是每次必做,她也願3p做愛,我也很想給她三文治式的做愛!真的想瘋狂一下性的愛,我女友波大有37圍,様貌8分以上,而我45歲,樣應該有6-7分,有意聯絡一下。
師兄, 可惜我超齡, 唔係正到溜油.
4p!!good! call me [email protected]
回復 areawcp ##4 的帖子

有興趣,pm me for further discussion
回復 areawcp ##4 的帖子

有興趣,請給聯絡方法
其實玩後門真係好刺激 無論女人同男人玩定係男人同女人玩真係好刺激興奮 如果有玩過 後庭拉珠 你就知道我冇講錯我老婆同我玩佢入我後門入咗四粒我已經興奮到頂 反而我入返佢後門居然可以入咗七粒正明女人 後門俾男人 更加深入
正正正正正
回復 areawcp ##1 的帖子

我30男,有性趣
我刀有好玩中女分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:49