[吹水] 請指教 ~ 而家十五十六

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Ching 而家有兩樣野比你玩,你地會玩邊一個

1. 90 Mins. - Massage + NURU + 全套
2. Spa + Massage + NURU

兩個都係一樣價錢, 因小弟年尾會離開香港一段時間,希望玩得開心 D , 各Ching 會點揀??
回復 NJ668 ##1 的帖子

其實 NURU 係咩?
謝謝C兄分享!
名越進 發表於 2017-12-4 10:25
You missed one of the most important elements
the quality of gal

預都係後生內地
回復 折翼天使 ##3 的帖子

NURU, 其實就是 BODY MASSAGE, 但用大量的泡泡水, 女用全身在你身上游動. 我最鍾意便是用妹妹磨棍, 用妹妹磨你大腿..正

你的1, 和2都包ML 嗎? 90 分鍾你可以玩這麼多嗎? 和女SPA 只不過是女中蕭. 不要浪費時間, 享受多點. NURU.. 要女女多點給你磨棍.
carajo 發表於 2017-12-4 14:34

你的1, 和2都包ML 嗎? 90 分鍾你可以玩這麼多嗎? 和女SPA 只不過是女中蕭. 不要浪費時間, 享受多點. NURU.. 要女女多點給你磨棍.

1 包
2 唔包
回復 NJ668 ##8 的帖子

那當然是1餐, 你去日本, 還是泰國.
No.1  No.1  No.1
絕對是1
想玩得開心啲,就緊係一次過試晒啦。
一定要有全套
of course No 1, no sex how can you solve the problem DIY in front of the girl???
NJ668 發表於 2017-12-4 09:19

1. 90 Mins. - Massage + NURU + 全套

先試1!
Ching 以玩家來說,多數選擇1,因為對玩家實際一點。
NJ668 發表於 2017-12-4 09:19

認真答
一般情況啦,既然有NURU,禁唔要SPA其實都無乜所謂,會揀1
不過如果係快槍手,除非全套不限次數,否則揀1可能唔太抵玩,玩唔足90分鐘
我既分析係禁樣

玩就玩全套。
梗係1啦
冇得小,又要俾咁多錢,仲使諗既?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:39