[唱K-GF] 佐敦lucky star

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近十年冇去過佐敦的lucky star, 有冇師兄知道而家乜環境呢?
我都想知?!
已經好似歡樂今宵玩果個遊戲……睇彩數
回復 bosco210 ##3 的帖子

而家有邊度吾系睇彩數丫
成班蠱惑仔坐晒係到,行過門口都唔想入

貴??晚舞550.一個鐘,間間場 差不多吧! 旺角四樓又話加到 650.
http://141hongkong.com/thread-1905279-1-1.html

11月頭 上過去 坐左三轉 坐到個Baby Fat 有招呼 皮膚好滑漏
月中再上去 又坐左三轉  一個肥腫臉有紅班 一個話唔飲得又無身材
一個抽水要先打賞但身材不錯

呢個場去好幾次 先一次有運行 上去真係要睇彩數
發覺呢個場時不時會有d新臉口 大班 都話 時不時會有d囡囡 掛單 但有無招呼 就唔清楚了
happy仔 發表於 2017-12-5 09:54
成班蠱惑仔坐晒係到,行過門口都唔想入

哈哈,我次次 都係 另一邊門口 行摟梯上去!
所以 唔多見到果班人
Ginga_S 發表於 2017-12-5 22:50
貴??晚舞550.一個鐘,間間場 差不多吧! 旺角四樓又話加到 650.
http://141hongkong.com/thread-190527 ...

次次講跳舞,總係有班人話好貴,加價唔去玩,但以我尋晚去完四樓再落十蚊店嚟計,仲係人頭湧湧,真係吹脹

如果玩間一仔,指壓果d,五舊一個中又插又吹就梗係覺得貴,但夜總會玩法唔同,d人就係刀要攞個萍果同橙比,笑大人個口
艾沙后 發表於 2017-12-6 08:19
次次講跳舞,總係有班人話好貴,加價唔去玩,但以我尋晚去完四樓再落十蚊店嚟計,仲係人頭湧湧,真係吹脹 ...

星期一晚12點幾上4樓都爆曬😬
黑目瞳 發表於 2017-12-6 15:02

四樓不嬲越夜越美麗,之前零晨兩三點刀有唔少好野
艾沙后 發表於 2017-12-6 15:22

你朋友幫到手姐☺️
媽咪做唔倒野架
坐一個就叫你決定留定等
艾沙后 發表於 2017-12-6 15:22

雖然我都想同你去
但係最怕大家唔同大班,唔係咁好

都幾難有機會碰杯或者一齊玩

黑目瞳 發表於 2017-12-6 15:02

所以我通常會早小小上去
yoyo830 發表於 2017-12-6 19:37
所以我通常會早小小上去

越夜越精彩😆
yoyo830 發表於 2017-12-6 19:35
雖然我都想同你去
但係最怕大家唔同大班,唔係咁好

呢個情況我刀遇過,果次我跟朋友開朋友個大班名,當然我上到去見到自己熟既大班打聲招呼,話今次跟朋友上嚟,所以開朋友大班個名

當然如果次次係咁,刀會有d尷尬,除非你想飛起自己個大班,同時亦有d場可以分對半,呢d就間間場或者大班作風唔同,冇得一概而論
yoyo830 發表於 2017-12-6 17:28
媽咪做唔倒野架
坐一個就叫你決定留定等

呢d唔係叫大班,呢d係呃飯食既,本份刀做唔好真係廢
黑目瞳 發表於 2017-12-6 15:31
你朋友幫到手姐☺️

唔係好大班我唔會介紹,同樣如果你唔係朋友亦刀唔會介紹你俾我大班🤣
艾沙后 發表於 2017-12-7 00:27
唔係好大班我唔會介紹,同樣如果你唔係朋友亦刀唔會介紹你俾我大班🤣

幾時帶我去威返夜😬

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:10