[賽後報告] 2017 第二度西貢偷跳 Part 2 (多圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part1 http://141hongkong.com/thread-1918141-1-1.html

晚飯後,去了其中一發。一行七人準時到達。我自己就預先 Book 左一條女。一去到我條女己在等我。今晚系星期一,女返工比較少,可以 LT 女極少,六人中只有二人搵到心頭好. 最後 Mami 出招,帶多幾件好野入來,話呢幾位可以 long time, 但目前有客,必須給她們走 show, 但答應她們的另一枱客走後,一定會陪你們出街。well! No choice, 只好答應。呢幾條女就成晚走出走入,大概玩到十點左右,另一枱客先走。我條女就全晚都陪我無走 Show, 但全晚好cool 無同任何人打交道。枯返到房都無乜希望有好服務。

我們大概玩到十一點左右。又有事發生,其中一位隊友條女無故失蹤,見 mami 好緊張在打電話, 結果講唔知條女走咗去邊,搵佢唔到. 不斷的道歉,話正盡量搵另一個代上. 終於來了一位識中文又幾聽話的小隻馬. 我朋友收貨,happy ending. 大家去食消夜。今晚可能D女走出走入,飲得少,全晚消費每人只系六十萬,超平。女 LT 350 萬, ST 250萬。

Beer om 場內的活動相片。

消夜活動相片

註: 小麥克特別要求我報告他在Beer om 條女,(上面白衣那位) 身材系出道以來遇到最差的一位, 奶頭黑,無服務,不吹。以免以後有人中地雷, 特別提醒。(部份相片是小麥克 提供)

我條女當晚 Cool cool 的,但返到房又幾好服務。乜都做,身材真系好正,只不過前身有個好大個 tatoo, 如果你唔習慣見身上有咁大個公仔,可能 turn off. 我就唔介意。可惜此女只做 Short time. 大約二點幾我就比佢走。有機會好想返食。.

我條 cool 女

Day 4 今日約左六月big baby 的家姐今晚見面. 點解系家姐而不是 Big baby? 唉! 說來話長,呢個 trip 最初系 big baby 十萬火急叫我來探佢,你都知我通常六月先會去,但見到有假就偷跳,點知買左機票先知道 big baby 明年五月要嫁人,在出嫁前相與我再聚一次。長話短說,到我出發前數週先知道,佢未婚夫日日 keep track 佢行踪,真系無乜可能出來同我過夜。big baby 見我一場來到,又無可能比我白走一場,妹債姐償。叫左家姐來陪我。其實我又點會無女玩,只怕無錢姐.

Anyway, 家姐約左下午四點放工來見我。中午有時間,又再次去薄沙玩午K。今次有七人,二點到。未有女,等到大約二點半 開始有女,我又點返作天那位,其它狼友都點到心頭好。今次呢批女無作天那批玩得咁放,有D女甚至唔比模奶。成日打太極. 我自己條女就點模都得,成日比我食波餅. 最後其中有一女重反面整到一位師兄唔開心。最後 Papasan 入來敬酒道歉. 所以好難講,作日D女好玩得,合日呢批女又麻麻。真系講雞運。

四點半,我條女到左。我先走,其它人繼續玩到近六點。今次消費比較底,每人只花六十幾萬,加小費 50萬。

返到酒店見Big baby 家姐己在大堂等我。雖然第一次見面,但之前同 big baby video chat 時都常見到家姐,二人 share 一間房,成日都見佢著睡衣, 底褲在房行來行去.家姐肯定無big baby 靚,不過身材都好 fit.

因為落雨全身濕曬 ,返房後條女就徐左件衫同牛仔褲, 肉體一目了然 . 當然抽下水啦. 但就未咁快吊佢.

今晚約左大隊去食乳豬及大頭蝦。又系嗰間 Lan nuong nam bo. 以前報過,今次唔多寫。食完晚飯,要同 小麥克說再見了。小麥克今晚夜機走。有緣下次再相會. 小麥兄爭取最後一擊, 又去韓國店打最後一炮先上機。

Big baby 的家姐

飯後狼友想去酒店街行下,我條女同我叫 Uber. 十郡到一郡 6萬,落車後,條女叫我比十萬個司機。給了錢後,我才記得車錢不是六萬嗎?我問車錢唔系六萬嗎? 點解给十萬,條女話比四萬佢當小費。阿姐,你有病呀。坐6萬蚊車,比人四萬小費。四萬系小數未到2美元,但錢唔系咁比。條女大我。咁四萬蚊我比返你 Lo。我話四萬系細錢,只不過唔應該咁比人。跟著條女就黑面, 話我哋孤寒,佢於家好唔開心, 想走。我有鬼火,好啦,你走,我不需要你。唔系比面你阿妹,我都唔想彩你。就系咁,條女就咁比我踢走一蚊都冇畀. 最討厭D一衰女包在我面前扮上菜.

今晚R君都系無著落,原本約左第一晚條女一起食晚飯,約六點,又系個句,你先去,等到我們近食完七點幾先話準備出門。一次係咁,兩次又係咁,唔飛你點對得住兄弟.

反正今晚大家都無女,大家五人在酒吧街同D女吹下水。有D女其實都好得,但我興趣不大加上我呢幾晚,晚晚飲酒,又訓得幾個鐘,不如 take a break 去玩下邪骨 . 地點鎖住近日人氣急升的日航左近一家按摩 Massage 店叫 P.A.K Massage (地址可參考141報告)

打的士到樓下有人接上六樓。明碼實價。普通房 52萬一小時全包。vip 88萬一個半小時全包。 見全身臭汗,想有自己獨立浴室,就要了 vip 房。見我講越文,就比另一個價目表我看。vip 房44萬。本地人平咁多?非也,44 萬未包小費,而外國人88 萬就全包。其實都系差唔多。要個全包 Package.

房間幾大,第一條女入到,肥,唔要,換左第二位身材苗條,樣麻麻,算啦。又唔系上床過夜。求奇啦。先同我洗澡,第一part 好正經的 massage. 第二Part, 轉身面向上。女自動波,將上衣拉上,露出二個好靚的奶房,忍唔著立即拉過來,吻她的雙峰。跟著,又將短 裙,底褲拉底. 然後好用心幫我吹。我双手由上模到下, 指插完全冇耍太極. Bj + hj  終於被吹爆。又幫我沖洗多一次。以呢個價位,都算抵玩。全身舒服曬,返酒店好好瞓一覺. 五日來,第一次瞓到七小時。

My Massage girl

Day 5. 中午約左老友 H 君去十郡探索。開了部電單車,走了永遠街 (vv), 阮小羅街 (NTL), 吳權街(NQ), 黎雄峰LHP 及 師萬幸SVH. 探索到好幾間以前未注意到洗頭店,按摩店,全套店。亦發現最少有二間全套己關門。

最後決定去一家叫 PA massage. 要左個泰式。vip 50萬,講明小費同房票看齊。即系 100萬,有二小時服務。有熱石,有上祼波推,加 bj. 因為時間早得十一點,得五條女返工。 又係嗰句, 又唔係打爆炮,求求其其只要唔樣衰,有身材就ok. 過程同作晚一樣,唯一不同呢間有波推及熱石按摩。

見咁近cafe dj, 按完摩,去 coffee shop 坐下,溝下女。呢個場D女系幾靚,但先講明, 咖啡妹系要溝,唔系明買明賣。二點開始,有DJ 打碟 ,嘈到要死. 想傾計都傾唔到,決定走.

接到短訊,另一班朋友今晚想去韓K。返正今晚無節目,我就 join 他們。呢個場舊年去過,但上次人多女少, 大家揀唔到女最後轉場。今次一於先叫 Mami 比睇相,先揀女. Book 左以下呢位。

晚上七時,大隊七人準時抵達。七人中只有我及 R 君事前 booked 左女。我條女相片同真人相似,R君條女 我就覺得相比真人靚好多 , 加上應該係假波. 呢個場舊年得十幾條女,今次唔同,最少有成二三十位,可以出街的比率亦好高。女過夜 300萬,短鐘 200萬。算平

韓K特色就系 package deal. $150 包二十支 啤酒,水果,小食。明碼實價 . 如果飲唔多都算 Good deal.  七人叫左2 set. 一開始,我條女及R君條女開始跳艷舞比大家睇。跳完就大家玩 Games 及唱歌。呢個場, 整體嚟講我都幾滿意,唯一唔鐘意就係音響極差. 咁多個場最差的一間. Mami 都幾好服務,英文好好。

喝到十點半,全部四十罐啤酒全部飲完,媽咪再送多十罐. 飲完決定埋單. 連 Mami 小費,每人大約花了 100萬。大隊去食消夜,我條女唔想去,算, 我地自己返酒店。

條女真系好狂野。一返房就咀我,好似好 enjoy 做愛咁個樣。樣唔算非常靚,但身材好,功夫好加左好多分。可惜全部都系祼照,無法 share 比大家 Sorry!

Part 3 Coming soon.......

補充內容 (2017-12-8 06:49):
Part 3 http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid72919157
韓K條女最得
回覆 讚好 不讚 使用道具

不愧是越王,每次也有驚喜

真喺越版 一代宗師
同泰版 Barr兄 一樣 令四台版友得益

多謝師兄分享!

師兄好厲害 日航飯店附近那家BJ店下禮拜去試看看

austinpower 發表於 2017-12-4 19:40
Part1 http://141hongkong.com/thread-1918141-1-1.html

晚飯後,去了其中一發。一行七人準時到達。我自己 ...

日日都超充實!期待part 3!

等austin兄part 3。我嚟緊2018又去第一衝

越車大大家姐

回復 austinpower ##1 的帖子

裸照就啱

回復 austinpower ##1 的帖子

羨慕C兄玩得開心, 期待第三PART

感謝師兄的分享,文章和配圖均不錯,期待PART3

越王有空带兄弟们一起爽一下哈...领队免单

不愧是越王,每次也有驚喜

個人覺得beer om既女始終冇韓k既女咁好教育

回復 swordfly ##14 的帖子

咁正!    咁下次真系要預你先得.   咁多年來齊齊玩的人唔少,唔好話免單,啤酒都未有人請過我飲一杯,還曾經比小人唱過我唯利是圖先慘. 不過我都唔系導遊,夾到時間就齊齊玩,都唔住在 d 濕濕碎野。

回復 austinpower ##17 的帖子

多谢越王!

感謝分享資訊

austinpower 發表於 2017-12-5 01:25
回復 swordfly ##14 的帖子

咁正!    咁下次真系要預你先得.   咁多年來齊齊玩的人唔少,唔好話免 ...

哈哈,果然有越王風範,小弟陰莖陰莖