環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉~~NEW Sanny~~~

簽到
名稱: Sanny
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65391-尖沙咀-兼職女郎-Sanny.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

態度佳,偷跳梗要搵佢啦,入到Sanny工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,係沖涼房比Sanny逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,Sanny水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,忍唔住先來猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,之後男上開插,Sanny好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,差唔多啦,以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,Sanny頂唔順,鬼殺咁嘈,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。Sanny服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
Reply 京少 ##1 Add Thread
1 Z, P$ ?: M; Q/ w
; U+ ]6 u1 Q( ~7 A8 l1 W: Wcurved shape 魔鬼身材
: r" d6 I7 S3 [; c% D
Nice balls and long legs
Lovely Girl

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:10