求男士正經休閒骨場

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔想搞嘢 想正正常常揼個骨 做個spa  要專業嘅  最好近asok區
回復 dusdss ##1 的帖子

禪, 在asok 韓國街入最好book左先
我住開Sofitel Sukhumvit,佢個Spa好貴亦好正,做兩粒鐘要5k/6k! 夠玩個LT!
soi 19 就在terminal 21旁边那条路 都是的
T21 6樓 Let's relax,要預約
感謝以上師兄回覆  請問係咪一定要預先預約
我會去遠少少嘅lets relax thonglor囉,有onsen bath好好多
推薦一間叫 Nuch Massage 的店~~~~
dusdss 發表於 2017-12-6 12:29
感謝以上師兄回覆  請問係咪一定要預先預約

你問邊間呀?咁多師兄唔同提議,由幾百銖到幾千銖!不過你呢D同搵女無關嘅問題,比版主睇到就會放去D旅遊版,到時都冇師兄嚟答你!

dusdss 發表於 2017-12-6 02:05
唔想搞嘢 想正正常常揼個骨 做個spa  要專業嘅  最好近asok區

T21 6F Let's Relax
係咪吖!我都話咗!
留定個言慢慢睇先

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:36