遼國Bi Bi 性感小淫娃真係好屌。

名稱: BIBI
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A65379-灣仔-兼職女郎-BIBI.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一聽到遼國既囡囡、 我相信食家一定會流晒口水,最近發現灣仔 皇后大道東黎左件遼國妹,聽到遼國囡囡即時鳩硬,因為小弟覺得遼國囡囡特別豪放,先打電話比Bi Bi約定先,上到去房見到Bi Bi say個hi先,Bi Bi 都好有禮貌,我就當然禮上往來啦,個樣好嫩口吾錯,真人係靚過廣告相,好好笑容,混血兒樣靚,皮膚又白又滑,5呎6寸高,全身走肥,有前有後, 34C堅挺大波,渣落仲好彈手軟棉棉,pat pat好曉又好肉。& q' |* @( o! B
Bi Bi 好主動幫我除衫冲涼,侍浴好細心,大波漫遊全身又水中簫 ,Bi Bi好有蕭后級水準,吹蕭吹到雪雪聲,望住佢個樣吹簫好鬼爽,啜埋蛋蛋真係爽死,用34C大波夾腸仔真係爽過做,上下係咁chock ,chock到吾叫都吾停,差d比佢chock爆,之後抹身上床。  R: l6 O  K+ M0 @+ r( t. }4 S
床上Bi Bi 個樣夠晒姣爬上黎,先幫我全身漫游,條蛇舌係我身上游黎游去,啜Lin奶袋含燃,爽到暈,環保吹,Bi Bi 吹到雪雪聲,合埋雙眼個樣仲享受過我,吹到Fing晒頭,跟住我一路揸波捽Lin,一手摸蟹,一摸之吓已經濕晒,又用隻蟹磨我條肉腸,磨到Bi Bi開始呻吟。
# Y) `! D6 K, x( M: A$ M" U立即上套女上Bi Bi夠主動, 瘋狂又搖又UN好有節奏,對淫眼望住我係度自摸又咬唇,對波係我眼前Fing上Fing落 ,視覺同感覺都有齊真係正,我又捽佢兩粒Lin,Bi Bi好似觸電咁好放蕩,隻蟹係咁夾吓夾吓我,轉玩狗仔式,係我發威既時候,我左插右插,下下頂到最盡,猛攻之下插到啪啪聲,Bi Bi好配合我,趷起屁股要我插得更入,High到我忍唔住,最好我加快節拍後即爆 ,呢件Bi Bi人靚身材又咁正,服務好又配合,性感小淫娃真係好屌,有呢d貨色絕對要推介比d師兄
+ c) _3 C; h. T% j& H/ g, B
下載 (1).jpg
回復 AppleCream ##1 的帖子) N: `' C4 l) I7 R  G( f5 y
& j; \! S$ o: M( U# K' p- i
等我都要去試吓先得
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 AppleCream ##1 的帖子5 G/ W5 w' d& [" W2 N
" L% i8 B% A$ G+ E& Z7 Q8 k
遼國囡囡我啱食

回復 AppleCream ##1 的帖子
' c5 M7 U% {) k6 u+ t& S: P/ }* N8 O* x# u4 O$ ~: }
老撾大波妹,要mark實啦!!

回復 AppleCream ##1 的帖子7 J( v+ N, H) e1 u& F1 A

- m1 z* X+ H; o% o5 d# F4 Y5 V0 v  x6 `波濤洶湧...好吸引

8 m6 @$ I% j( t1 q3 ?: {# F
) o' g  H, o8 u9 D4 W6 y" F9 q- z8 u食完一次肯定要再食

- o* S* |7 |5 N3 i+ ?6 Y& Y# G2 n- C9 R) X# g- {% ?: ?7 W
真系令人...想入非非

' w3 M8 _3 P2 U# n8 E- V$ n* u% N0 X6 ^3 o! \6 c( s8 b, w
嘩!美人!

; ]: c, Y, [( S" m3 u0 M& w- ^! V! {
咁好服務...師兄真係爽歪歪!

回復 AppleCream ##1 的帖子# m, ~* e! \( o3 |7 m: c; Y) _) f

) m' _5 W( e+ d# N  G$ x0 G遼國既囡囡狂野火辣

7 g! g7 [1 E; q. u7 Q# U1 Z+ p! U9 S0 o6 F
遼國囡囡好玩...另人想入非非

好似好正咁

樣靚波正

Big and nice balls

# J1 u1 b  P, H' n( ^6 I1 ^  E* f! |- V' ~! c( T
Nice big tits

謝謝分享,我都去試下

樣靚身材好,一定要支援。

咁索點可以唔去試?

樣靚身材正,巧吸引!

多謝推介,身材勁爆,條女幾正喎,細佬已經硬到頂唔住