[食家報告] Fish Anma 變身Best 玩法報告 6/12/2017

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日6/12去左Best,仍然是關門,落住雪行左一大段路去咗Fish。由於兩年前我已經有去過Fish,已經知道佢嘅玩法。去到先俾錢240,000,但今次就即刻問你要乜女,我就話要高同靚女既。落到去環境都好像以前一樣,但係就冇咗個ipad冇咗個神婆去揀女。坐咗大約15分鐘,就叫左幾個人一齊搭lift,我心諗上次明明一個人搭,但今次會三個男人一齊既? 上到去咁個朦面姐姐會點攪呢?

點知三個人上到去3樓一開門就好似disco咁,聽到有強勁既音樂,黑媽媽,好多射燈,三個男人就比三條女(三條女都又高又索)拖住手去lift隔離既房即場開波。

我就瞓咗係張床到,韓國仔就係玩沙發度玩,一嚟就打左幾下車輪然之後就即刻除咗多用途環保吹。由於出面天氣太凍吹左好耐都吹唔起,係佢都好落力. 跟住就玩多10分鐘到就拖左我入去間好大嘅黑媽媽既房繼續搞繼續切.

由於小弟長久不起,玩左好耐至完成第一Q, 完左之後條女就蹺住我訓覺,覺左一陣就玩下細佬,咁即係有2Q啦,玩玩下就攪醒左細佬,佢問我帶套好唔好,我有自知之明,未回氣,所以叫佢打出來完成第2Q,由於冇乜精力,條女落又又用口,之後全部用口接晒。玩完岩岩好響鐘,條女同我沖完細佬就換完衫走人。

囡囡同我兩年前個條比較,今次真係好有驚喜。不過Fish哩次冇左朦面女郎,又冇左莞式刮沙,毒龍係有點美中不足,不過玩法唔同左又幾過引,總括黎講係美滿既,240000won, 諗緊聽日去唔去多次。
這方式看來挺不錯的,FISH 我印象很好,但對面罩女很不喜歡,
如果新模式固化成這樣的話我以後會比較常去。
回覆 讚好 不讚 使用道具

今日去左Fish 體驗一下
5點開波
個姐姐三十前後,高瘦,細波
肥務,態度幾好
可惜實在 Not my cup of tea...

感謝師兄的分享
原本打算明年初來去Best試試 看來直接回Fish就可以了!

聽囡囡講,Best 同另一個(聽極都聽唔清乜名)已經closed,同佢傾左一陣,佢都係由Best 果邊過來的。

感謝師兄的分享,如果去首爾一定要試下。

thanks ching, 搞搞新意思唔錯

fish Anma address please.. I was at Korea now.

fish Anma address please.. I was at Korea now.

回復 R15 ##1 的帖子

收费2Q正可以!!

多謝師兄分享

多謝分享,師兄

Looks good! Think about to try these 2 days.

感謝Ching的報告
看來一定得衝一趟Fish Anma了

多謝分享

轉左玩法下次去試試先

Thx,please address

值回票價