切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

s-books.comS-Books性書教學及討論18miss.com 成人用品專賣店
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 2819|留言: 21

[搵囡心得] 有感而發之"今時"嘅141已經唔係"那時"嘅141了     [複製鏈接]

簽到
魄力
73 點
魅力
16 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
4659 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
首先我唔係咩打手,只係一個鳩流流嘅CD-ROM(汗;)

4,5年前我好上離睇野咖,由其差唔多去日本旅,一收工就上離做工課,一做就2,3個鐘,係攰,但當你去到日本,又可以玩到你想玩嘅,好有成功感!
好多ching話,要想係日本玩,就要學日文,其實只係想出兩q唔係深度遊的話,我可以拍心口講,唔識日文都可以玩!我就係懶學日文先去唔到深度遊,但係去吉原呀,輝呀,池袋毒龍鑽店,五反田口爆店(我諗已家啲新人應該唔知係咩),一定無問題!由其係吉原,我13年第一次去,得2,3間入到(得兩,三張相),到今年去,可以7,8成嘅店都入得,仲要有成5,6張相睇,吉原已經放鬆左好多啦!再到輝,而家有埋line,打英文就得啦!所以大家放唔識日文唔緊要,最緊要大膽,同埋尊重人地文化。

再離就係我對而家唧141想法~~
以兩年多左好多案內人係度出貼,我每次上到離都只係見到啲案內貼同讚佢地嘅貼,第一次見到可能會好新鮮,但當1個月,2個月,1年,2年都係e 啲貼,就變左好悶,相對ching貼就少左好多,同埋而家d人一上離就問邊個案內人好,而唔係問邊間店好玩,我心諗:自己搵野玩好過啦!久而久之就好少上離,上親離睇,唔係正x,就係小x,唉!關網頁。

訓唔著,想講嘅已經打曬!希望不久將來可以多返d ching貼,唔好又係小x,正x 啦!

下年再去日本,返離唔會再做CD-ROM啦!!

查看全部評分

魄力
2313 點
魅力
242 點
潛力
0 點
黃金
9 兩
61900 元
首先你自己都要寫些報告
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
748 點
魅力
20 點
潛力
1 點
黃金
0 兩
36072 元
又係港毒份子噶小號?鑒證完畢,關網頁

141見習版主 [發短訊]

百萬富翁勳章 萬千寵愛勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「摩羯座」勳章 傑出成就勳章 「友誼大使」勳章 見習版主勳章 141紳士勳章 成家立室勳章

魄力
100131 點
魅力
99338 點
潛力
0 點
黃金
40338 兩
23633673 元
時移勢易嘞

有空請支持『煙酒茶座區』及『歐洲夜遊區』,多謝!

超級元老 [發短訊]

論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章

魄力
14706 點
魅力
5623 點
潛力
7091 點
黃金
145 兩
602636 元
準備去東京,CHING有無咩好介紹

魄力
791 點
魅力
84 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
65856 元
應該改為,日本版141,其他版還是ok的

魄力
663 點
魅力
46 點
潛力
14 點
黃金
0 兩
1037187 元
回復 zxczxczxc ##6 的帖子

自己出報告  不做 cd room

魄力
73 點
魅力
16 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
4659 元
lazypink 發表於 2017-12-7 07:06

叫雞同運動比賽一樣,不分界限,更不分政治的,唔通有得食明日花,我食完你就唔食咩?

魄力
1259 點
魅力
54 點
潛力
0 點
黃金
1 兩
45865 元
macaoXXX 發表於 2017-12-7 05:05

4,5年前我好上離睇野咖,由其差唔多去日本旅,一收工 ...

又點會有人再出膠。包括小弟
當初小弟系到攞料,之後當然有回報
但點知近年比人玩串曬,又放飛機,有病但又走去放毒。
真系呢~

魄力
1318 點
魅力
148 點
潛力
0 點
黃金
1 兩
228835 元
lazypink 發表於 2017-12-7 07:06

請問你用咩方法知佢係港獨份子呢?用你個C眼睇?

魄力
108 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
1449 元
Real Talk ...........Good Man

魄力
2027 點
魅力
131 點
潛力
83 點
黃金
0 兩
63688 元
同意你...案內報告完全沒參考性

魄力
748 點
魅力
20 點
潛力
1 點
黃金
0 兩
36072 元
發表於 4 天前 |顯示全部樓層 |舉報
dartshp 發表於 2017-12-7 21:06
請問你用咩方法知佢係港獨份子呢?用你個C眼睇?

見到我打左個問號未?另外近日多個帖子都係有關大陸案內人,作此聯想,謝謝你的C眼

魄力
748 點
魅力
20 點
潛力
1 點
黃金
0 兩
36072 元
發表於 4 天前 |顯示全部樓層 |舉報
macaoXXX 發表於 2017-12-7 18:12
叫雞同運動比賽一樣,不分界限,更不分政治的,唔通有得食明日花,我食完你就唔食咩?

你應該對樓主講,同埋近日發反大陸案內人個條懵丙講,謝謝

「友誼大使」勳章

魄力
3946 點
魅力
339 點
潛力
102 點
黃金
0 兩
245392 元
發表於 3 天前 |顯示全部樓層 |舉報
回復 macaoXXX ##1 的帖子

說得好

「友誼大使」勳章

魄力
3946 點
魅力
339 點
潛力
102 點
黃金
0 兩
245392 元
發表於 3 天前 |顯示全部樓層 |舉報
回復 macaoXXX ##8 的帖子

是廣告太多

魄力
4503 點
魅力
1150 點
潛力
468 點
黃金
21 兩
120126 元
發表於 前天 02:37 |顯示全部樓層 |舉報

4,5年前我好上離睇野咖,由其差唔多去日本旅,一收工 ...

As a 老屎忽 in this forum, I still visit and take notes from time to time.
Alas, I am retired from writing reports.

"當初小弟系到攞料,之後當然有回報  但點知近年比人玩串曬"
Mr. 黃金體驗's words are same as mine.

All I can say is... I have 升呢 many many levels beyond my 三輪法王傳 第4集.
No use writing report about it.

http://141hongkong.com/thread-1193366-1-1.html

Look forward to your future reports.

P.S. I thought this Japan forum is for 風花雪月.  Why bring up politics?

精華 第4集 日本篇: 玩左4條架妹 80+張相!
http://141hongkong.com/thread-1193366-1-1.html

魄力
73 點
魅力
16 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
4659 元
發表於 前天 05:42 |顯示全部樓層 |舉報
Fcukajap 發表於 2017-12-10 02:37
As a 老屎忽 in this forum, I still visit and take notes from time to time.
Alas, I am retired from ...

我第一次去東京玩就係睇完你嘅報告,一心去白夜,但亂打亂撞就入左祕書室,之後每次去東京都淨係去祕書室! hahahaaaa

超級元老 [發短訊]

自由自我.逍遙自在 / 中港澳日.極上玩樂主義

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
16677 點
魅力
3789 點
潛力
0 點
黃金
252 兩
8910038 元
發表於 前天 11:55 |顯示全部樓層 |舉報

當無禮貌、無SENSE、搞串party 的人越來越多…,
再發表新報告、新玩法,恐怕會令情況更加惡化…,
所以很多資深老手,到了某個境界,都會選擇退下來。

既然師兄都話唔會再做 CD-ROM,希望一班新力軍可以再為論壇帶來另一番景象啦。
你有你的言論自由,我也有我的權利去阻止「無禮貌人士」的滋擾,特別是那些「喜歡單打」、「專門曲解我說話」的人。黑名單就係咁樣用。

魄力
1403 點
魅力
94 點
潛力
9 點
黃金
0 兩
77925 元
發表於 前天 15:19 |顯示全部樓層 |舉報
回復 macaoXXX ##18 的帖子

“I thought this Japan forum is for 風花雪月.  Why bring up politics?”
Agree!
不過講真,舊時差唔多日日都要上嚟141望一望,睇一睇先至安心訓覺;但而家最多一兩星期嚟望望,唔洗半粒鐘就走得,日本版同埋泰國版還好D,其他就..... 唉!

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-12-12 12:29