瘋狂角球 (7)派采 1

簽到
懸賞500黃金已解決
瘋狂角球 (7)派采500両

最佳答案

射射BP
回覆 使用道具

多謝师兄!
回覆 使用道具

( z) \' r, Q* v6 L5 \" O7 y
# q6 q' I8 s6 T. z多謝大師,如果是combo大師的,我想找他取回,6 ~, e& ~7 u9 z! K
我是不會取他的
' P7 i' r% t+ s' c' F' `% @. w! N多謝關照。
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-11 01:04
# Q3 N7 m' ~- K( ~4 w多謝大師,如果是combo大師的,我想找他取回,
- }( V( u( {; z6 E% \我是不會取他的
) _* z4 \# {: V, r( ]& k3 X多謝關照。

2 P* q* P! r7 `* _# P2 s( Q9 m我叫佢兩次但冇回應!你等下啦!
回覆 使用道具

BP® 發表於 2017-12-11 01:08
$ D- ?3 c/ m% X# F我叫佢兩次但冇回應!你等下啦!

" d+ y6 i0 p0 a( l6 U如果一段時間唔去攞 係咪會消失?
回覆 使用道具

i雕刻 發表於 2017-12-11 12:15
/ H4 b8 V* ?2 X" g: o# t# S6 h3 m如果一段時間唔去攞 係咪會消失?
. g( w% F. ?* t1 y& O
唔係消失,有兩個方案,一係派畀其他師兄,一係如果自己有分身就派返畀自己分身!
回覆 使用道具

本帖最後由 chinatohk 於 2017-12-13 00:20 編輯 ; G2 `5 m. [& ~  L- `% \
combo 發表於 2017-12-12 23:27
2 f: H/ t" ?2 q0 I4 q4 u* P射射BP

3 p2 A# s. H9 b8 m+ u5 V' \4 G1 d. m8 u
combo大師终於等到頸都長,你回來啦, a9 D! X' T2 A& w  ~9 O! J" x
好心急你未回來取金。(7天不取,會取消的)
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-13 00:20 4 X/ A! j, O* F9 N, p& X/ ~# A
combo大師终於等到頸都長,你回來啦
0 S/ O) w4 [$ h: u7 U: u5 j好心急你未回來取金。(7天不取,會取消的)
+ M4 [" A7 B0 A) A
禾5會5反黎喇
回覆 使用道具