趕時間之旅

名稱: Angel
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A63487-銅鑼灣-兼職女郎-Angel.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

得30分鐘嘅時間呢我就上咗去鳳鳴呢個囡囡度啦, 入到去ok啦都算係我幾鍾意嗰種類型嚟嘅, 不過係泰人嚟㗎, 服務呀互動呀都幾ok喎, 好似當男女朋友咁對待囉, 由於匆忙之仔呢我最只好強迫自己快脆啲搞掂, 佢都有嘅話我都覺得幾ok㗎多幾窄囉
Lovely Girl
回復 神洲小飛俠 ##1 的帖子
! ^) @8 s- w$ `# P% R# g* h
, ~) R2 y" I# ?( C7 l6 k7 z波大腰幼仲有後花園玩。
Looks leggy and sexy
回復 神洲小飛俠 ##1 的帖子  |- C" k! ]& _, Q$ Q! o
6 F, }: d+ b/ T' S, S/ C7 f) c: a
Perfect shot!Thanks for share.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:30