夜戰帝湖淫蕩大乳牛

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lee篇係上星期"四場巡禮"https://141hongkong.com/thread-1916597-1-1.html 嘅第四場, 帝湖嘅詳細報告.

當晚12:00, 台上仲有50個囡囡左右, 其中一個好靚, 但係係貴價貨, 唔捨得. 因此就係兩個國內囡囡: 606 & 673之間作選擇.

606: 樣子清純, 身材均勻有緻. 揀女友, 我實揀佢.
673: 外貌妖豔, 身材...... 俾前面嘅囡囡遮住, 睇唔清, 應該唔會肥掛......
當時心諗: 又唔係真係選女友, 自己真係未試過妖feel. 好! 一於673啦!!
但原來有師兄先下手為強, 我唯有等到 2:00.

期間搵咗個樣子甜美嘅越南師父工嚟做大脾筋, lee個師父現年25歲, 個樣真係好甜, 完全俾我初戀嘅感覺~~~可惜...按大脾筋就有d hea......
按完後, 我就昏昏沉沉喺梳化度休息...Zzzzzzz...........
接近 2:00, 工作人員帶我上樓, 坐喺走廊嘅椅度, 同另外兩個師兄輪街症等房. 等咗約10分鐘, 終於入到房.

入房後, 囡囡係四川人, 非常熱情, "親愛的, 親愛的"咁叫我, 原來想撩我玩雙飛, 但被我婉拒. 而囡囡態度仍然良好.
除衫一睇......仆街! 肥! (其實係略胖, 只不過係我鍾意偏瘦, 如何係喜歡豐滿囡囡嘅師兄, 會覺得啱啱好)
略胖身型如果係一種懲罰, E Cup巨乳就係一種補償!

首先係水床, 大乳牛波推, 真係好正~~~ 然後囡囡瀨背, 水蕭, 條脷非常靈活! 喺我遇過嘅囡囡之中, 佢係第一名!
上床後, 我瞓低, 囡囡繼續吹, 吹硬之後, 更主動爬上嚟, 請我食波餅. 我當然唔客氣啦, 又揸又瀨又啜.
食飽飽後, 輪到我服務吓囡囡. 愛撫過程, 囡囡好配合, 甚至可以碰碰車.
之後我就軟咗, 囡囡馬上撲過嚟熱情吹奏, 透過鏡, 欣賞住lee個淫蕩畫面, 好快就硬番.
上套, 男上, 女上, 都係果D;
但做到狗仔式時, 就唔止果D啦~~ 係 E 呀!!!
雙手揸住對 E Cup大波, 係咁抽插, 最後一輪狂攻後, 滿足派彩...........................
事後, 同囡囡傾計到夠鐘, 佢相當健談, 我相當滿意~

當晚我喺帝湖過夜, 深夜更有越南妹侍寢!!!
講笑啫~~~ 只係半夜起身, 發現斜對面有個後生越南女服務員, 坐喺小椅度偷懶, 瞓著咗~

隔日起身, 早餐選擇唔多: 糯米雞, 包子, 粥, 雞蛋之類.
沖個涼後就返歸了.........
多謝師兄分享
那花費花少呢?
回覆 讚好 不讚 使用道具

也许是我的菜吧,谢谢分享

sounds like this kind of little baby fat with E cup should available for my test.

>>現斜對面有個後生越南女服務員, 坐喺小椅度偷懶, 瞓著咗
喚入龍床施雨露 打賞千元舔龍柱

肥肥地
小弟至LIKE
大乳牛推背就特然想起「一路向西」情景

多谢師兄詳細報告

多謝帝湖報告

多謝師兄分享!最緊要得開心😆

小文兄
今次咁爽
可以留到天光。。。

等到2:00真有心

回復 超強HoMa ##2 的帖子

大概 $27XX

回復 dun_hillz ##5 的帖子

哎呀, 人家是餐飲服務員啦~
重點是, 容貌普通, 不值千元吃龍柱呀

回復 midstar ##10 的帖子

哈哈, 機會難逢也

回復 Wandererjc ##11 的帖子

哈哈, 經理都勸我早d揀女
但我話: 日頭做了一Q, 要休息下先呀

多謝師兄分享

回復 小文brother ##1 的帖子

我都好明白你感受,入房發現食肥野,乜mood 都冇,當比鬼壓

回復 dl8612132 ##17 的帖子

其實囡囡唔算好肥, 只係我鍾意偏瘦, 而且佢服務好好

帝湖有好多高質

Very detailed report with relevant useful info. Good job. Glad to hear that you had a good time.