[賽後報告] 2017 第二度西貢偷跳 Part 3 (多圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 2 http://141hongkong.com/thread-1919354-1-1.html

Day 6: 今早R君回港,約左明年再見。 中午無野做,我同 H 君,帶左 A 君去左 cafe DJ 坐下。呢間 Coffee shop D女都幾靚,同我坐枱的又系作天那位十九歲的小妹妹,清純,可愛。本來想帶佢出去食野,但今晚有約。話不如聽日先去。我今晚約左幾日前件 Beer om 新女。條女返左鄉下,話今晚九點先到。今晚另一班朋友話去 1127 玩,我自己有約無Join 他們。

Cafe DJ 咖啡妹相片

見有時間,中午帶左幾個朋友去 PAK massage. 今次只系用普通房,每人 52萬全包。服務都系一樣,只系時間得一小時,房細D,無浴室,無女幫你沖涼.

見還有幾個鐘,條女又要九點幾先到。就打車去韓國店見阿 Vy. 阿 Vy 六月吊過一次,一百萬,好底食。先打電話 Confirm Vy 有返工。幾個月無見,重系咁靚,都系咁用心的吹,用心的服務。好可惜,呢條女都系唔肯做外賣。

阿 Vy 最近的 Facebook 相

今晚條女要九點先到,同一位本地朋友出去食泰國菜,完飯後在酒店等佢到。九點左右到左,帶佢出去簡單食左 D野. 條女話身子唔多舒服唔想做愛,只想陪我睡. 仲話你畀幾多錢都得, 唔比都可以. 阿妹,我等左你成晚,你嚟到又唔畀我吊. 你唔舒服就唔好嚟啦,阻住地球轉. 條女真係來瞓覺, 連衫都唔想除. 一時之間我都唔知點做好. 相徐佢件衫佢又耍太極, 我開始有火,佢仲傻傻哋問我你唔高興呀. 我話我等咗你成晚你嚟到乜都唔做咁你想點先,條女話我係來陪你. 我洗鬼你陪我,見你咁天真,又唔好意思趕佢走。終於條女知道我唔高興,自動話不如我返去吧。OK, 係你自己講. 我冇趕你走,立即送他出門。講真,如果你 乖乖哋 比我做一Q, 我都會畀佢過夜錢。但 乜都冇做過 。我唔見到任何理由要畀佢錢囉. 你對她仁慈,等於對自己殘忍。 我已不再做好人了.

反正今日中午出左野,又玩左邪骨,己經十二點,今晚都無心情玩。早點休息。 浪費咗一晚.

Day 7: 今早約左 H 及 A 君去另一家咖啡店坐。講下消費,一般一杯咖啡大約 5萬,買一杯比條女五萬共十萬。咖啡妹陪你坐, 傾計你可以比十萬小費,如果想溝,就比多小小。

今次陪我坐條女唔算靚,但好有女人味,唔似 cafe Dj 個小妹妹。而A君條女就正好多,有D似黎姿。

My Coffee girl 的相片

中午見悶悶地又去玩邪骨 。今次又要 Vip 房,系貴小小,但舒服, 環境好. 無乜所謂。過程都系一樣。 憑良心講呢個場啲女冇遠東大南咁靚,但價比價,vd ,dn 普通房20幾萬,女小費30萬以上,locker 仔,keeper 又要小費,女只做hj 無徐褲,另一家 52萬 全包,有bj 下面就任你抄。 20171124_135927_resize.jpg

今晚約左H 及 A 君去唱K。上次吊唔到個混血妹,唔咁心。再想一試,同 mami book, 但今次 mami 唔敢 confirm. 自認條臭西近日好串,mami 都無佢計。為左個生招牌,就比佢串下。mami 重講,於家年輕有本錢唔揾,遲D人老珠黃想做都無人要。mami 話會盡量安排比我。

七點到,鬼妹仔唔見,其它女又糸熟口熟面嗰幾位。決定放棄,轉去另一個場。呢個場己近三年無來,房靚左,女多左,而且好多都可過夜。價錢不用說升左,但有驚喜,三年前過夜 220萬,現在300 萬包枱費,比咐近的平五十萬。抵玩。

好快,三人都選到手心頭好。mami 見我們人少,hard sale 我們叫多一條女坐枱,主要都系想我地飲多D酒。算啦,出得來玩,花多個幾十萬,no big deal. 我今晚二條女都可過夜。一個樣靚,皮膚好,細波,27歲,另一個年輕十九歲,波大。樣無咁靚。不過呢個十九好識做,見我想放手入去模個波,就叫我等等,入洗手間將個 bra 徐開。真空上陣。又成晚小鳥依人,今晚決定帶佢出台。A君就帶位識中文的。H君有頭住家,唔方便帶。

Beer om 活動的相片

27歲 Beer Om girl

今晚消費每人120 萬。我同 A君帶女去街邊 坐凳仔仔食海鮮。

宵夜之後 各自返酒店。今晚A君搬左新酒店 Alagon City Point Hotel。未入住之前綱上報可帶女,點知入到比屈開多間房 $60 美元。真系明屈。所以各位請 avoid 呢間。

徐了比屈開多間房,又唔知點解條女扭計. 未吊就走左。A君己開多左間房,無又理由咁曬。向我求救。我正準備開工, 接到電話立即打畀媽咪了解情況. 媽咪話會跟進情況,但立即送上另一位小姐畀A 君。 呢個 Mami 都算好有交代. 送上的新女,A君亦非常滿意. 事情告一段落.

後來送上的囡囡

我自己條女,優點系超小毛

Last Day: 今早做多一次。大約十點我的囡囡才回去。我錯過了早餐時間,打的到五郡搵野食。己到左五郡,咁近作天的咖啡店,就順路行過去。入到,見一個身材火爆的美女行來打照呼,睇清楚,原來系作日陪我坐的那位咖啡妹。真系枯唔到,不同的衣著有咁大差別。沒多久,A君來 join 我。一起溝女。

今日系我在越南最後一日,今晚八點半就要出機場。好想約條女出街,最後 成功約到四點放工後一起出去食晚飯。計劃中如果有多餘時間就去 club 或 sky bar 行下.
條女問可否帶細妹一起出來。條女有個細妹亦在咖啡店返工。二姐妹一齊住,無理由唔比帶出來. 0K啦。

今日最後一日。一般都會約自己的如短聚到我上機。但今晚有約,唔方便約女,但又無理由唔玩。時間短,就再去韓國店找阿 Vy 食個快餐。一百萬一炮. 出來時老板娘話開左間新店在10郡。不過就百三萬,呢處就仍然係 一百萬。 ok 攞咗地址先 . 我枯呢間好快都唔會係一百萬 , 好快就會再起價。

vy 03.JPG
vy 01.JPG

五點鐘我和A君及三條女一起去食日本壽司。地方糸囡囡提議的。 呢間都幾貴下,但食物新鮮,好食。

飯後A君條女及我條女的細妹要走。A 君無女,無法去 Sky bar, . 我條女知我今晚回國,又無酒店可歸。所以陪我行下街。直到八點鐘先送她回家。

今早出 Report 見條 coffee girl 在 Facebook 上的一張新相片,見身材咁靚,唔 share 又點 對得住兄弟.  

雖然今次無食到條咖啡妹,不過我都無準備第一次就可溝到上床。期望下一次啦。八日行程,就此 結束。Saigon, I will be back next year.....

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

你嘅行程真係超精彩!睇完攪到好想過大海搵件越南妹食下!
回覆 讚好 不讚 使用道具

我叫阿牛 發表於 2017-12-8 07:06
你嘅行程真係超精彩!睇完攪到好想過大海搵件越南妹食下!

你就好,過大海就有得玩走越南妹,我就要坐十幾小時飛機

austinpower 發表於 2017-12-8 07:11
你就好,過大海就有得玩走越南妹,我就要坐十幾小時飛機

但你去越南次次都有新鮮野食!
條咖啡妹身材好索!期待你下次咖啡妹報告!!!

回復 我叫阿牛 ##4 的帖子

身材正到爆,想溝下,所以唔露面

咖啡妹看起來很厲害啊, 韓國店還有100萬的阿, 我以為都110起跳了

Ching报告好正!!!

唯一咖啡妹冇样,看來ching應該幾鐘意。
另同意不用比錢條女什麼都冇做。上次情況有些不同,坐台一晚了個人做只會給台費

回復 austinpower ##1 的帖子

Austin兄篇篇文章都一絕,下年有機會比小弟跟下一齊玩

師兄你就好!我又單兵又不懂越語想去都不敢去

師兄,你D包膠真係勁!

個個水汪汪

本版最精彩就属你的报告!越王厉害呀!

呵,這幾天的妹都好眼熟

嘩, 條咖啡妹出街都著到咁, 忍死人咩, 拖住佢出街行肯定引起好多人嘅艷善目光~

師兄出文
必push  讚啦

感激AP大佬帶我遊越南,真係玩過就返唔到轉頭;明年一定再約. 愛兄弟,但黃金也獻上

多謝分享

Reply austinpower ##1 Add Thread

nice post. keep it up