[賽後報告] H.S. hotel

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說本來想約hcm 既師兄去ktv, 我果fd 又詐型話唔去,所以係度同推左既師兄講聲唔好意思。咁我果fd 既fd 就介紹我去massage, 間野我叫hs 啦,上到去個媽媽省好落力sell 我地massage 加殘廢沖涼,600k. 咁ok啦,一入去就帶我又蒸香茅。。。今次係第2獲。。結果蒸一陣頂唔順,locker 仔又叫我去玩桑拿,我話唔玩,去按腳(果package 包左)之後就果按腳仔識d英文溝通,索左佢平時去邊間club 話正,跟手佢又介紹左間karaoke 係濱城附近.按完佢就索小費,起初想比5萬,冇散紙,跟住就比十萬佢又話冇人工自己,見咁好傾比多3萬佢算。之後落去沖殘廢涼。事前媽媽省比我地揀好女,之後入去見到女女,波大,有個疤痕(唔係手術果d),笑容好,戰鬥格。咁就除衫上張台度比佢擦,擦完又落浴缸玩左洗面按頭洗頭沖身,中間都有傾有講識dd英文。又好主動比我錫。咁沖完入房按,都按得ok. 之後黎boom boom索我100USD, 我還到60,佢都唔肯,之後佢開80,算啦見咁好態度就去馬。佢又真係咩都肯做,環保吹指插都有。玩左陣上套都窄,對波又好彈手實淨。不過今日行左勁多路,好快投降。完事女女都冇走,再按又吹左好耐水先出去。我fd 就慘d ,女女又索100USD, 壓到70都唔肯減,最後1200000vnd 口爆完場。最尾果locker 仔又走出黎話佢2個人,100k都唔夠,我見我地2個人,比200k走人(我知師兄們一般都係比50k左右。。但佢死都話2個人份。。)今次都係覺得貴,但女女沖涼果part 真係幾好玩既,聽日再試另一間。女女有波波相比我影,番到去再補補

補充內容 (2017-12-11 00:24):
圖片已補在12樓
有野食就無白走啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

邊間係hs hotel

回復 squall1114 ##1 的帖子

期待女女波波相。

Ching 好好玩咁喎

殘廢沖涼果part 最爽,大爺咁

多谢师兄分享

看來似乎很棒呢,請問師兄hs是哪間呢??

回復 squall1114 ##9 的帖子

咁細間酒店都比ching你搵到嘢玩,佩服佩服

ncbpochai 發表於 2017-12-10 11:43
回復 squall1114 ##9 的帖子

咁細間酒店都比ching你搵到嘢玩,佩服佩服

呢個係朋友既朋友介紹的...

HS

HS

師兄
請問邊間massage
Tks

飛仔平 發表於 2017-12-13 02:57
師兄
請問邊間massage
Tks

需要的話,,,,PM我吧

squall1114 發表於 2017-12-13 20:52
需要的話,,,,PM我吧

Pls chk pm

版主門牌,街名都出左,唔知點解出重有咁多人問地址 加多二個字海山酒店 ,自已翻譯吧.

austinpower 發表於 2017-12-14 02:58
版主門牌,街名都出左,唔知點解出重有咁多人問地址 加多二個字海山酒店 ,自已翻譯吧.

越王息怒

boom boom索100USD, 80 去馬
貴左D

最討厭locker仔不停問小費

roadpeople 發表於 2017-12-14 13:34
boom boom索100USD, 80 去馬
貴左D

少少啦...不過條女都幾好幾放...我本身係壓到佢130萬左右家...不過LOCKER仔最煩..仲要2件黎問...頂佢

squall1114 發表於 2017-12-14 17:40
少少啦...不過條女都幾好幾放...我本身係壓到佢130萬左右家...不過LOCKER仔最煩..仲要2件黎問...頂佢

日航左近間 massage LOCKER仔 都無問小費。不過呢間無全套玩。