頒獎區 連續5日冠軍tarochan.:估9/12/2017 kitco 收市價

懸賞1000黃金已解決
1000兩金 頒獎區  
* z9 W# A: U- ~$ t1 w9 X連續5日冠軍 5至 9 /12/2017 kitco 收市價 : 1248.205 q# l% k$ T0 r; }. A
http://141hongkong.com/forum.php ... 6180&fromuid=652818" N! W7 l- k" D9 F1 u, s
  [0 n, x" m! a6 `- E請在此回1個帖领獎8 C* `/ j9 |' n$ R7 ^) l8 B/ z
1 a, k: i  w8 u+ \. m  a5 z

$ h% z7 `+ S: x9 `9 c% `5 p: ~

最佳答案

查看完整內容

多謝發叔!由頭帶到落尾,我都係最叻今次
多謝發叔!由頭帶到落尾,我都係最叻今次
回覆 使用道具

+ F# ^1 F' t0 n
呢個掌臨樹心憎架噃!
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-9 09:19 ( D7 `. p$ I! k' ?7 r
1000兩金 頒獎區  ( ]' U& G+ H8 a
連續5日冠軍 5至 9 /12/2017 kitco 收市價 : 1248.20
3 `- H) J& T& ~http://141hongkong.com/forum.php ...

C! K. B+ P9 t4 n8 t2 t恭喜tarochan兄連續5日冠軍,史冇前例。
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 09:19
' }9 W8 }2 @5 ^) ?多謝發叔!由頭帶到落尾,我都係最叻今次

6 s$ Q9 F- o: p+ m由子彈搞估金金遊戲開始
, v; ^9 l* a* R' m" d6 i. K印象中好似第一次見人5連冠
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 09:19
: U7 ~* O9 U3 A# O: v多謝發叔!由頭帶到落尾,我都係最叻今次
0 x% W- |7 t) r/ ]& L
史冇前例,如果今晚一個不幸比你估中角球(三連中角球)
& W* L% h3 o$ E* q  {就真係冇天理呀
4 \  H( b; P; E# e(但都好,我一早會在頒獎區等你。)
; u  Y2 U7 c. w! S7 h
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-9 16:26
. d$ E$ z- ^) A# K- y" r" X由子彈搞估金金遊戲開始
/ y* Y7 R9 O1 r9 F( H印象中好似第一次見人5連冠
% X" w1 i5 p; J6 I2 n) Y* L
我只係好彩撞棍
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-9 16:34 5 ?5 H% ~' k% F9 v( r/ E
史冇前例,如果今晚一個不幸比你估中角球(三連中角球)
* z  |! b& s4 T: p+ d: z就真係冇天理呀+ l+ a7 {4 y/ r3 Y4 h/ t5 }, z
(但都好,我一早會在頒獎區等你。)
3 _  ~) C0 a' ~' Z, W; ?
我覺得好似造馬
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 16:46 * t: K: Z; M! H6 N3 W1 v, @
我覺得好似造馬

, ?9 h3 H/ v3 {, F$ J/ g% L上天賜給你的,又唔見比我,; A: U4 r% k6 y
記住留有餘地,分甘同味,
  v1 q* C5 K5 q7 j; I8 f當然分多D比發大師夫(幕后之手)( m3 P1 u# Q2 `" s: N" Y/ `' |/ D0 ]
另分小弟啦,因我激發九兄潛能,使出真功夫啦
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 16:46 % {9 C! P, H$ r2 S" |; c! K+ _
我覺得好似造馬
3 ?  m- c% @9 Y! C
( A4 t; q" i: ?- @
一定唔會啦!
6 \- ^1 D+ D3 p% m( k我琴日就已經宣布5連冠獎; h. s. ]9 a( d! N/ {
學中港兄話齋未到最後都未知邊個贏
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-9 16:51
9 G' e; [: w- b上天賜給你的,又唔見比我,9 A2 l. X- Y: `! g: Q' M7 P
記住留有餘地,分甘同味,* M7 h4 g; x' i
當然分多D比發大師夫(幕后之手)

$ L8 e, U5 _' t5 ^1 o1 `我D真功夫就係..........柒吓柒吓
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-9 16:51
0 X: N6 ~% e+ R: e( J7 M) i. B2 L一定唔會啦!
4 ]: u/ }. U+ R. q1 i! I我琴日就已經宣布5連冠獎
/ Q. t) c- s6 I學中港兄話齋未到最後都未知邊個贏
( [- l  w- a$ b" `
好似3叔度真係好神奇
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 16:54 0 F* l8 [8 e4 @) }
好似3叔度真係好神奇
" J7 _3 i! h' Q; T3 x
呢個禮拜你贏金贏到麻木左
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-9 16:58 3 Y  D( d; v2 Z
呢個禮拜你贏金贏到麻木左
  y* R, t0 Q( a/ R1 h
有金汁就會零舍開心
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 16:53 : T; i- n% S/ {0 L' n
我D真功夫就係..........柒吓柒吓
4 A& B7 c/ ~" l
我連自己條柒都睇唔到。0 {  q: J$ i5 I' c8 B6 |
如果我是你就買六合彩睇吓先。
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 16:59
# @. e$ G: g# U) _  K; }' F有金汁就會零舍開心

' Z" ~* H  l8 v% }0 X: U小弟不是馬后炮,於7/12号已發表中彩表
& [+ b- |: y9 }9 ghttp://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=933669
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-9 17:14 5 ?( d9 k6 D9 d' Z  Q% t% [1 z: F" r! P
小弟不是馬后炮,於7/12号已發表中彩表' b" ~1 Z' ?) K3 j5 z/ |" j
http://141hongkong.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&p ...
7 h4 p) S7 V6 P$ \
樣樣你都知,唔通你係先知
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2017-12-9 20:12 - J. M- A; i& t; u6 A& e7 y2 y6 H
樣樣你都知,唔通你係先知

2 _) z0 o1 `# A0 |" C  I. Z( K" p食完晚飯啦,我不是先知,我是老作者
' n1 D( ]4 w, ]3 l2 X現睇電視播《五個小孩的校長》,  t# G3 l; e/ X% Y
點解睇,因為欣賞個校長有《 HEART 。》
. a1 J* o! q, D8 V& k# S* X( q師兄有便0k,睇今晚角球是否你的。
回覆 使用道具