NANA~~~~~"小淫娃好享受~~~~下次影埋你相先~~!!!

簽到
名稱: NANA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65394-尖沙咀-兼職女郎-NANA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

,我已經比佢吸引住,有一種漠名其妙親切感,喺我眼中佢好靚女,笑容又甜,活潑好動,把口疊疊不休,但我鐘意佢同我講嘢,唔會悶場呢!身材,有其名必有其實,細細粒容易食,吸手波走肥,皮膚又白又滑。
& W/ A5 B- t: p/ ~& `2 ~第一次我唔敢太過份,入房靜靜地望任佢,佢見我呆咗咁就笑一笑,行過嚟幫我除衫,聞到佢身上香味,真係暈一暈,除褲時仲專登玩吓我細佬,當佢一擰轉身,睇住佢除衫,鳥低身除褲時,我忍唔住從後攬住佢,雙手揸佢對波,好滑好彈手,粒的細細粒比我捽到硬晒,細佬頂住佢屁股,細細粒好嬌嗲咁叫一聲,認真攞命!% o) y3 z: m) e! u; D  w
快手快腳去沖涼,出返嚟趴上床,細細粒先幫我DUP骨,功夫幾好架,有心有力,一路DUP一路同我傾偈,講吓笑吓,但我隻手無停過摸佢,滑溜皮膚越摸越過隱,攪到我細佬硬晒,實在係趴唔住,起身細細粒問我做乜,我指一指細佬,佢好鬼馬做個鬼臉,擰轉背,我點忍呀,攬住佢住咁抽水,用細佬頂佢屁股,細細粒比我撫摸到忍唔住呻吟,挨住我享受緊,粒的已經硬了,我地兩個攬住愛撫,錫佢耳仔、條頸、linlin,一路錫到肚臍,下面亦都濕了,佢隻手就一路摩住我兩粒蛋蛋,開始主功我細佬,咀仔細細,但吹奏功夫好掂,爽到暈呀。
+ q6 B: G6 T* A0 _( o禁佢落床,擘大對腳就插入去,桃源洞緊窄多水,慢慢抽插,感受洞壁磨擦力,越插我就越瘋狂,越插越快,細細粒由原本細聲叫,而家要大大聲呻吟,快速淺插,再大大力深深插入去,帶比佢強烈快感,緊緊的攬實我,睇佢面都紅埋,就知佢緊High唔係做作,休息一陣我又開始抽插,佢已經比我原原全全佔有咗,大家都好忘我咁投入享受做愛,我地無轉動作,時快時慢時深時淺,投咗唔知幾耐,聽住佢急速呼吸聲,我就力速抽插直至爆了。3 y1 e# p+ S8 ?' C2 G: u3 {
兩個攬住休息一陣,細細粒甜絲絲望住我,我同佢講"小淫娃係唔係好享受呀",佢面都紅晒唔答我,哩個時候唔使多講,盡在不言中。
回復 京少 ##1 的帖子
+ _3 y) O/ A# a$ [7 Q5 ^: E" f$ C! W9 y9 b" ]; s
多謝分享

( y- W8 c% u8 T8 S' sLooks busty and leggy
thx for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 16:54