[曼谷] 10月底出精之旅Day4&5(完)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

承接上文
Day1 http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1902605
Day2 番外篇 http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1904021
Day2 http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1904745
Day3 http://141hongkong.com/thread-1908295-1-1.html
多謝各位師兄欣賞點讚同評分,終於有時間同動力記錄埋Day4Day5喇

話說Day3夜晚同靚女瞓覺之前都發生咗件事:
我班兄弟去完蛇尾,其中兩個friend都各捉咗條女番黎ST,食完重去咗其中一間房做賽後review添,我襯靚女沖緊涼時,就咁岩鼠咗過去吹下水,原本都講下d女咁啫,但係話提一轉,佢地好認真咁討論重喺我間房既靚女,佢地都係我識咗好多年既兄弟,所以話題唔係講d咩野3級野,而係擔心我沈到唔識醒🤦🏻‍♂️,正正中咗我哩個新手既弱點。老實講,有睇我day2番外篇同Day3既報告都知個女仔真係好好,又索又善解人意,如果我喺香港冇人冇物真係有諗過可以同佢繼續發展,但就冇理由放棄香港既人同事,就係因為咁先可以保留到一絲既清醒未沈晒,所以佢地既擔心真係好合理。班兄弟都係好善意咁勸我早d醒,唔好踩得愈黎愈深,即使我抽到身,佢地覺得個女仔都可能可以用佢既方法玩死我,我一路沈緊,邊諗到有哩個可能丫.............我都唔sure佢會唔會咁樣反轉豬肚🤦🏻‍♂️
我一句話’明晒啦‘,希望令到佢地唔洗擔心,但......哩個情到濃時既時候,要即刻抽身,邊度咁易丫,但我果時都決定咗第二朝試下趕佢走!

第二朝瞓到醒咗,個心重係記住班兄弟既建議,但記住還記住,有條索女瞓喺隔離,著得鬼死咁sexy,邊有咁好理志丫,有得食唔食罪大惡極!反正都諗住今日趕佢走,唔理三七廿一定四七二十八,同佢黎個臨別一Q先算!即時大大力拎番轉佢,攬到佢實一實,點知佢好似重enjoy咁,連錫我三啖,怕怕醜又甜甜咁望住我,好似好唔捨得咁,佢唔係咁都sense到我諗咩呀!?唔理咁多先,車埋去,用條脷鑽入佢個口度,大車特車,再轉身琴上佢度,一路車一路將佢對波初圓㩒扁,佢都好畀到反應我,好用力咁攬實我,我唔理喇,車下車下,慢慢由嘴,頸,雙乳,肚,一路錫一路奶,最後係咁奶佢個陰核,再卒碟加揸波,玩咗唔知幾耐,玩到佢d叫床聲愈黎愈大聲,索性一個轉身,放條細佬喺佢面前,佢當然好識做,好溫柔咁吸啜我細佬,我就繼續奶佢個西加指插,慢慢feel到佢已經好濕喇,愈濕我就指插得愈快,指插得愈快佢就愈濕,簡直想加藤鷹上身咁摷到佢潮吹,可惜水就好多喇,但都係潮吹唔到。算啦,投降喇我,放棄潮吹佢,畀佢重點幫我吹,教佢用多d條脷,佢慢慢開始有小小技巧,吹到好舒服好正,但個節奏始終慢得滯!吹多一陣已經開始頂唔順,正式上套砌佢,男上女下一路砌,拎起對腳燒鵝脾,再攬佢起身大家攬住坐住un,un 住又車,車住又un,unun下輪到我訓番低,都唔等佢喺上面un喇(佢成日話唔識),係咁由下而上咁頂佢,直頭feel到佢d水一路流出黎,佢全情都叫得好爽好high,頂到我體力所剩無幾,攬住佢轉身,由後面狗仔式大大力抽插佢,由於佢太瘦,條腰就好好攬,但狗仔式就比較骨感,算係有d美中不足啦,一路抽插都射出黎,一個字,爽死!不過爽完就要諗下點趕佢走喇。真係咁岩得咁橋,佢話下晝有個fd既wedding要去,但佢唔想去,我梗係打蛇隨棍上,歲佢去啦,半sell半推咁就了結咗件心事,真係天助我也!雖然佢話去完wedding party可以再黎搵我,我心裡面真係7上8落,不過,到時先算啦!結果早餐都冇一齊食就送咗佢去打的,個心真係好唔捨得,果時心諗,就算佢唔搵番我,我都可能主動叫佢黎再陪我。

下晝同班兄弟都係去做下d交功課野,之後就去咗今次旅程出最後1Q既泰浴喇。我地先去E記,去E記既原因係上次同另一班fd黎,一人點一條女開咗間VIP大房,仔加女十幾條友一齊去浸,又淫亂又好玩。但係今次去E記就撞正佢地前一晚唔知咩9野annual party, 話好多女都射波唔番工,我地一眼見晒都有2-30條女,見番個上次黎食過既,佢好似都認得我,但免強揀得落既都係得3-4個,冇法啦,唯有轉場去Hi Class。Hi class情況都差唔多,個場細d,都有幾個幾好,其實我想食,但有個fd第一日捱義氣最後揀momo女,食咗件差野,今次話明畀佢揀先,佢又遲遲唔出手,後尾有個四眼阿叔一入門口,就指咗我想揀果個走,條女走時同我都有小小眼神交流,我只能在心中祝佢好運,哈哈!搞下搞下轉戰去到海皇,女既量同質其實都差唔多,雖然冇vip 房一齊玩,不過好似班兄弟唔想再等喇,第一個揀既兄弟揀到,第二第三個都揀埋,淨低最後我同另一個fd遲遲未揀唔落手,哩個時候竟然冇幾條囡囡施施然咁行入黎,第四個fd就二話不說揀咗個白白修長瘦瘦既,有d cool但高顏值既靚女;而我,就揀番一路都坐喺角落頭,著波點裙(個人唔鍾意波點裙,但揀無可揀),又笑得幾甜既女。上房前畀錢時,我揀既囡囡同我講有個mms覺得我靚仔,唔知真定假咁問我,個mms想同我一齊沖涼好無?我望一望,個樣正常泰國人feel,老老地咁,唔知真定假之下拎晒頭放棄咗免費3P既機會(唔知有冇師兄知道係咪可以咁玩?)上到房都係果d,按下摩,但佢細細粒咁,雖然努力按,但唔係好舒服,只係我一路望住佢個樣,愈睇愈鍾意,愈睇愈覺得佢有d似個女名星(醒唔起個名),再傾下傾下先知佢原來係大學生,耐唔耐黎做part time,我心諗唔係咁益我呀嘛!?後生靚女,B cup真波,今次真係有G運!幫我沖既時候有波夾腸,但就冇環保吹,上番床搞下搞下就幫我上套吹嘯,雖然佢好似好認真咁吹,但上套吹,再加上個套太厚,真係冇咩feel,無耐佢就坐上黎,可能之前同我既女友feel靚女砌咗幾鑊,未回晒氣,又同哩個泰浴後生學生妹冇咩交流,所以冇果種情感肉體交流既goood feeling,佢un 下,我砌下,轉幾個post就後面出咗。講技巧佢係唔錯既,而且下面都窄下,幾好屌,但真係冇咩feel。我覺得邪骨既CP值高d。
泰浴學生妹相

夜晚食埋建興,大家都去買手信。唔知係咪岩岩泰浴出完一Q,大家好似冇咩興趣再去蛇尾尋寶搵女,我就心諗,你地可以搵條女LT,第二朝先再翻雲覆雨都得架嘛,大家咁就浪費咗個最後一晚既尋開心機會喇!我就心諗,黎得玩,要玩盡d再黎多Q,可惜冇人陪,咁都跟咗大隊番歸............但番歸唔代表冇野玩,邪笑。番到酒店,我有兩個choice:1,搵番sweet sweet靚靚泰國女友,砌到天昏地暗;2,約一個send過淨著bra同under既相畀我既女仔,佢係我黎曼谷之前用交友app識既泰妹。最後由於唔想沈船沈到底,冇揀1,而揀咗2(其實男人都想試新野),可惜係一個令我後悔既決定。詳情請看:http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1900805

最後一晚都係同班兄弟飲下酒吹下水咁過埋。去到第五日,起身游下水,執埋行理,搞下搞下都好似好趕咁,其實有諗過執多劑MoMo,不過趕頭趕命去出1Q又唔夠爽,不如舒舒服服咁去機場。最後帶住小小不完滿,又帶住多多沈船feel,又帶住唔多唔小既唔捨得感覺,就番香港喇。番到香港就要醒喇,喺曼谷發生既就留番喺曼谷既回憶度啦!What happen in Bangkok stay in Bangkok!留番哩d伏線,遲下再搵藉口黎過曼谷玩過!多謝各位收看!
去玩就當然想玩得開心
回覆 讚好 不讚 使用道具

激烈

回復 Blackenergy ##1 的帖子

女女好靚又好服務,真係開心。

爽到飛起

好正, 呢D先係人生

個個都話係大學生。

妹子都很漂亮啊

what a wonderful trip no matter 100% or not, Ching already king of BKK

请问师兄,海皇使咗幾多钱?3月會过去,住海皇隔离嘅酒店,近近哋,幾方便

多謝師兄分享,要是我會選擇學生妹看能沉到多深

回復 aduck1 ##20 的帖子

好似3000左右,抵過E記
但個MMS好似吹你快快手揀咁

睇唔出似邊個

師兄找的MM都好漂亮呀什麼的?
謝謝師兄的分享

全泰國嘅大學生都出黎做,哈哈~ 女女唔錯呀,恭喜師兄食到好嘢

有咩重要決定, 聽下兄弟勸, 唔好沉落底就可以啦. 如果佢對你都 OK 唔錯, 咪人一世物一世, 沉下囉.

都係果句, 有咩重要決定, 聽下兄弟勸告.

D女幾正啵 thx sharing

多谢师兄分享。女几靓

好靚女,掂呀