再玩D1超高MODEL

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛星期六去咗D1度約番相熟既技師A,佢係祖國MODEL,所以係買咗套票$1960再加多$500。佢既身高有17XCM, 第一次見佢時都已經見佢高人一等. 加上著住條SEE-THOUGH既晚裝短裙,女人味100分,即時俾佢吸引,而最後都選咗同佢入房.諗起都好回味!
今次去係早幾日約佢既, 佢仲撩我同佢另個閨蜜同事一齊玩3P, 都係MODEL級數, 到時要再加錢, 加2千左右,即總數成4千幾,都咪話唔貴,不過俾佢講多幾講,又俾佢閏蜜既相我睇,的確又係幾靚既P得...自己又未試過就膽粗粗應承佢啦...
就咁去之前果幾晚發夢都諗住到時點玩, 可能直係太興奮吧...
不過,到在果朝早A微訊俾我,話佢閏蜜剛好大姨媽到,唔方便...佢都有講唔好意思,可以再幫我再搵另外一個MODEL代替,不過我都擔心自己冇能力玩,就講下次等佢閨蜜方便再一齊玩啦. 所以今次都係剩係同A玩,冇咁大壓力。
A係就身材好高,對波有34C吋左右,最緊要係佢有成44吋長腿,著咗高跟鞋已高過我成個頭,所以剩係玩佢對腳都可以玩成晚! 佢係哈爾濱人, 所以佢個樣有D外族FEEL,未至於太靚但一定啱我杯茶. 因為我鍾意有女人味既高妹!
做野既過程大致差不多,不過可能同佢有一定既認識,所以特別有FEEL,而洗白白都用多咗時間,所以夠鐘電話响起時,我仲同佢狗仔式玩緊! 當我插得興烚烚既時侯冇可能停,唯有加鐘啦,貴D都冇法。最好笑係佢要打返俾出面大堂通知加鐘,同時我繼續狗仔式插緊佢, 我仲特登插佢大力D,佢就叫我唔好推住...好似睇AV既劇情! 打完電話冇耐,諗住繼續啦,點知佢老味出面有人敲門收錢,惟有好狼狽拎個細佬...唔係係拎錢出嚟...真係火都熄咗大半!好心下次俾人玩完至問人攞錢啦!
A有對超長腿無理由浪費架,所以預先買咗對超薄黑絲俾佢著住玩,真係玩到好HIGH, 最後都冇徙錢同佢梅開二度! 今次玩得放咗好多,同佢大車特車,又玩佢妹妹,可能佢都好HIGH掛,佢話未試過女上男下玩騎馬有高潮,信唔信都好,我就好有FEEL啦, 最後仲話下次同閨蜜去香港旅行時約我去玩(3P?)!
Very good report. Waiting for your report for their HK trip with you.
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄玩得開心,我都鍾意玩相熟,特別有feel,佢仲會配合你口味,佢亦易有感覺。不過相熟佢亦易叫你加鐘玩耐d。不過出嚟玩最緊要開心,錢無計啦!返來再搵過

恭喜師兄搵到個夾嘅囡囡

另外, 師兄性能力亦令小弟羨慕呀!

多謝師兄分享
有號碼可以分享嗎

多謝師兄分享
最緊要玩得開心

Ching食戈件咩number?我食開泰模,但今年起都大不如前...下次上去𥄫𥄫你戈件

ahxing 發表於 2017-12-11 07:47
Yes, she said she will visit to hk with her roommate very soon, im eager their coming!

Waiting for your follow up report.

师兄非常开心的旅程,羡慕

新手冇得post相既?!我有囡囡既相!

I just wonder why she ask for add tine, instead of free for Ching , sound  like business is always business.

dcahaimalc 發表於 2017-12-11 12:12
I just wonder why she ask for add tine, instead of free for Ching , sound  like business is always b ...

Its me to request to add time at that time. There is no free meal in this world!

好正   想知囡囡咩NUMBER

dcahaimalc 發表於 2017-12-11 12:12
I just wonder why she ask for add tine, instead of free for Ching , sound  like business is always b ...

How to free ?? limited time is over ,you can just leave without cumming
Otherwise only add another extra hour

恭喜旗開得勝

ahxing 發表於 2017-12-10 22:23
剛剛星期六去咗D1度約番相熟既技師A,佢係祖國MODEL,所以係買咗套票$1960再加多$500。佢既身高有17XCM,  ...

相熟了我覺得有兩個問題,第一比得起錢玩模特兒,都想試新面孔,但如果去到唔選佢又唔好意思,第二熟了如果平時有講其他嘢,有點似朋友,冇理由朋友都攪,係唔係?

多謝師兄分享

有相熟女一玩得又爽又放
最重要不要沉
如果沉落去
多多錢都可以燒晒

回復 vv--vv ##17 的帖子

師兄提出好好既問題! 每次去選技師, 未必ㄧ定會選返舊相好, 最緊要同佢單聲先, 話今日想揾第二個, 第日先再约佢, ㄧ般女仔都理解掛!至於同技師混熟咗, 我唔介意同佢做朋友, 因為分分鐘有机會日后有得食免費餐!