瘋狂角球 hkwatcher 中過3次,派采500 両X10日(1)

簽到
懸賞500黃金已解決
瘋狂角球   hkwatcher 中過3次,派采500 両X10日(第1日)

最佳答案

查看完整內容

多謝 ONE. 師兄 !
多謝 ONE. 師兄 !     
回覆 使用道具

🎉🎉🎉頭香恭喜戰友大👀仔🎊🎊🎊( {( ?/ @* }4 @( z

. y( P- K0 {. C( |9 C    
回覆 使用道具

回復 hkwatcher ##2 的帖子
) U0 @: o8 x( C8 v; G  _+ P. J0 w% w7 K/ d; A! j/ M# f! D- C
恭喜恭喜!下次在玩過在贏過!
回覆 使用道具

回覆 使用道具

恭喜hkwatcher兄
回覆 使用道具

恭喜 hkwatcher 中過3次!!!!
回覆 使用道具

本帖最後由 chinatohk 於 2017-12-11 00:39 編輯 2 r3 E& y' a& l: w6 e: U0 H# S. E
hkwatcher 發表於 2017-12-10 23:12
* i$ m- \8 J/ N, Y8 z) H- x多謝 ONE. 師兄 !

, d; b, B- B' F0 R: W; ]hkwatcher兄恭喜之餘,小弟已準備bp專用貨車,
! ^9 f& w6 w2 Z  ^) t我每日送金,只收車馬費 3304485456_115257555.220x220.jpg 我為了這次比賽特别訂做。師兄請上車。
) ]9 F( ]4 d+ J5 ~/ H. ], N" I(防彈,防劫,包安全)
- |1 e* Q. ]1 k3 M- F
回覆 使用道具

BP® 發表於 2017-12-11 00:25
/ x' Z% ~0 D* a回復 hkwatcher ##2 的帖子6 d7 @' c3 ]& h/ m/ \/ o. ~& i& r
+ W  O7 G2 D2 i1 H9 D
恭喜恭喜!下次在玩過在贏過!

: X) I. |7 d( ?9 c) k6 `BP®大師我為你集團訂做防彈貨車送金,
0 u0 C3 r) t% G: ^! ^" G9 I你是主席識做的
回覆 使用道具

針厚面皮!
回覆 使用道具

/ J" U( h% S0 U4 m% V0 n, i
chinatohk 發表於 2017-12-11 00:43 ( n0 U' N8 e& p+ {% I1 y* K
BP®大師我為你集團訂做防彈貨車送金,
6 \6 u, R1 v  P你是主席識做的

( n% _7 z# x5 g" K8 S% e* f, D& d0 H$ H" ~* d, R4 E" I+ k
以下如果combo 師兄7日內唔來收呢!就醒卑你,但到時要答我一個問題,中咗就攞去啦!  p1 G9 ~$ g; [7 w- _* h8 d/ c
http://141hongkong.com/thread-1920928-1-1.html
回覆 使用道具

恭喜hkwatcher 兄中過3次   
回覆 使用道具

本帖最後由 chinatohk 於 2017-12-11 01:16 編輯 0 Z" `8 }0 P7 G/ T! U  \* d
BP® 發表於 2017-12-11 00:58
( [( b/ \- q7 I以下如果combo 師兄7日內唔來收呢!就醒卑你,但到時要答我一個問題,中咗就攞去啦!) }( \9 H+ Q" b
http://141h ...

+ C0 n5 Z& Y& i) w: \
& [: r# \# d; l3 o: ~" }  C9 V多謝BP兄關照,我已立即通知combo大師去取金,3 X9 _, l% h( R' c& Y. ]
我是不會取他應得的,多謝9 _% _0 j2 S2 ?1 [6 e! `
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=933669
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-11 01:14 $ ~" u& O3 F* i
多謝BP兄關照,我已立即通知combo大師去取金,
  k7 S( \; v2 X! d; o我是不會取他應得的,多謝
0 @9 c* V. L/ h: G2 ^+ Hhttp://141hongkong.com ...
) J4 d& A( g2 e* N8 q
中港兄 好! 有骨氣  ' P; G& ?  c( \3 }/ p- @
$ x* @9 r4 |8 a9 _
不幸地,無運氣,我一次都未估中過,金屎都未贏過一粒,但無所謂,志在參與,大家開心  
回覆 使用道具

EastWest_GBL 發表於 2017-12-11 01:45 8 h5 x2 [$ R# w+ P) H4 }/ m* y* |: O
中港兄 好! 有骨氣  6 S' e& n2 j& e9 n
7 O# D4 F1 z  W4 n' K
不幸地,無運氣,我一次都未估中過,金屎都未贏過一粒,但無所謂,志在參與,大家開心
6 n/ X8 S/ E$ ]; a% F
多謝EastWest兄過奬,道亦有道,遊戲一場,  c, i8 r# r7 i# k+ F
大家開心就得。
回覆 使用道具

恭喜大眼C兄
回覆 使用道具

恭喜大眼師兄連中三元
回覆 使用道具

hkwatcher 發表於 2017-12-10 23:12
. z# C; W* ]% t) u: S多謝 ONE. 師兄 !

7 j$ X( t' p, p2 d. C恭喜哂 !
回覆 使用道具

恭喜大眼師兄連中三元
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-11 01:14
/ g4 `3 @* `, o9 i多謝BP兄關照,我已立即通知combo大師去取金,# S: G# J- @4 R1 G5 G  U* l: {
我是不會取他應得的,多謝
- [  {) P3 c3 W1 dhttp://141hongkong.com ...
* D7 G' N8 ^' l' t. j" h! S

9 _! c: `  M5 T( z2 Z5 V; c: _5 e你唔要就我要囉!
9 i' d& j- N9 L5 ^宜家只係個獎唔可以擺太耐啫* G$ q) @* _5 s
你又知佢唔會補返獎金俾combo
回覆 使用道具