瘋狂角球 hkwatcher 中過3次,派采500 両X10日(1)

7 A9 E1 w6 t8 {1 r* ]
* m0 D- W! @) r% ?
我好直接唔轉彎) R6 x+ v3 S! A5 f* [# k+ j! v/ j
中港兄留言話唔要喎3 U  \; q0 h$ O; k3 `# [
咁會唔會考慮俾我呢1 H* ~$ H% p: N5 _& Y* U5 T
回覆 使用道具

hkwatcher 發表於 2017-12-10 23:12
$ I( k: s* c5 Y/ \多謝 ONE. 師兄 !

% m; f* b! y! \5 B) D7 `) n! L恭喜哂
回覆 使用道具

BP® 發表於 2017-12-11 00:58 $ R/ d3 M8 k( ^8 }( d7 B. a( L+ b
以下如果combo 師兄7日內唔來收呢!就醒卑你,但到時要答我一個問題,中咗就攞去啦!
& K! O  U+ @0 m5 khttp://141h ...

/ E( t5 m2 X  y9 D. v0 D就醒俾668啦!
+ @9 V9 P: }" L& ^2 r1 ^1 l" d6 ^# T" j+ [  s. Y- E

5 {& u  K$ q% G! T
3 }8 A2 @. U" G6 S% x0 ~; W7 u6 h3 b# f5 h
, V/ w" _: |. w0 h

- f+ J, v$ @5 F2 K7 M8 r
& k4 @9 H: A# Y; |汰吓中港兄友咩反應刀巧! 7 M# Y1 P6 K  d& K
/ v( ?1 ~6 Y/ D' Y/ w2 k0 l

0 R. p5 w* F, D( p$ H! G; |; ]補充內容 (2017-12-11 08:18):- r$ J# H/ s2 P% i. w4 Z
話哂668刀有份9油器!
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-11 07:19 4 B# q2 k# Q6 e6 F
我好直接唔轉彎
$ T" c3 N- Q  n( ]# f9 W% F  f6 _中港兄留言話唔要喎8 P% p% O$ J. b. L' _. `$ f3 t; Y
咁會唔會考慮俾我呢
% ^7 ]& j, B' c8 Q4 k- z0 ]
發大師夫講得好,就請BP大師給你。
4 |  w4 j4 j$ p" Q8 c大師夫和我也是combo大師老友。
9 U, s2 b) B  x4 S我舉手脚讚成。
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-11 07:19
7 k" X, Y; p+ c. i! {我好直接唔轉彎0 j% C6 n& p: r
中港兄留言話唔要喎
' ~7 T  x- j+ F6 t/ y3 q咁會唔會考慮俾我呢
/ F' L5 [2 F7 R* F+ n; ^
1 Q! E0 V) X* a( a5 H
到時中港兄 堅持唔要 的話 你就 排第二!
' |+ h2 _- i! p/ Q但到時 都係同樣要答我問題先得!
回覆 使用道具

BP® 發表於 2017-12-11 08:23 9 L. _" H3 ?! N9 \
到時中港兄 堅持唔要 的話 你就 排第二!
5 K: n% E% M1 a2 b& O  ~: i3 W但到時 都係同樣要答我問題先得!
/ a8 Z3 @) ?! A2 d/ z4 f$ H

; d" m7 X8 _, `6 R' x1 J0 n. X* B你話事啦!: Q$ }) E4 L# V, D
我都知你錫哂中港兄
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-11 09:39 : g9 N5 p7 r8 V3 D. U; D
你話事啦!# t0 h4 v3 l1 B& H" w
我都知你錫哂中港兄
0 b/ P$ n7 j: g3 ^5 y! W
發大師夫,
& H. {( o5 l. [% s華英雄和鬼僕根本是情同手足,BP®大師睇得出。
) n9 R+ S$ R3 ^0 w. D4 t
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-11 10:18 2 f8 J8 U, v" U  S. c8 |
發大師夫,
/ q& H% L, H. ?; x0 w華英雄和鬼僕根本是情同手足,BP®大師睇得出。

$ P7 \9 K# z. x
, |0 h, |; L& v  P5 [, q  X: ~BP兄梗係見你入錯估金價/ g0 m1 q5 Y, B/ n# U) E
專登醒個獎俾你' V, m* _* ]1 W  _
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-11 12:17 ! o$ ~# H$ ~4 P, D9 ?
BP兄梗係見你入錯估金價+ M+ S. ]# l1 D8 o! N
專登醒個獎俾你
* `' K- Q  A. R3 z
多謝發大師夫甘講好,入错就错,# I9 i3 D4 e/ ^. H1 n5 ?8 X0 F
成日比煩麻你。(如果不是評不到分,我一早報名了)0 a' b- d( k( C8 d3 L" n
上天要我攪錯,冇計,為有努力發回帖,和R小小金幣啦。
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2017-12-11 12:34
$ b2 E6 W! b2 |0 R5 e4 A多謝發大師夫甘講好,入错就错,. B4 d# F3 O) y/ `; i+ o
成日比煩麻你。(如果不是評不到分,我一早報名了)' X* `/ U+ `* K5 s
上天要我攪錯,冇計,為有努力發回帖,和R小小金幣啦。
9 [' z: ~6 M  U; \
一個人行起運上嚟
+ m, @; h1 ]) x買馬落錯飛都有錢收
回覆 使用道具

路路發 發表於 2017-12-11 12:41
2 N- g* _9 p! W3 }$ b: i一個人行起運上嚟/ G) Y; h, I% R) M! K! x- @' ]: _
買馬落錯飛都有錢收
! i! A* x! m. S+ p2 X/ l% A, p7 O
反之行路都踏C,我是冇運行的人,於四台試過幾次,
! T9 w) Z0 _( i" L1 G3 b冇计,我信终有一天會好的。
回覆 使用道具