[唱K-GF] 記得check MK4樓D單

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話晒都係果到玩左5,6年,對D票數都有個預算。點知前排去MK4樓玩時,埋單票數無拉拉多左4份1,叫媽咪check單搞番掂佢。
同埋最近覺得d單越黎越蠱惑,呃票數,又無拉拉多左2,3包煙錢
回復 happy仔 ##1 的帖子

年尾要追數!!

換個說法 好多時尾段 好多媽咪大班 比客劈酒 劈到大半醉 會有幾清醒
時不時 會成日入錯單 去第二間房 又或計錯鐘數

所以埋單 真係要Check 真d

晚上7點埋單會有幾醉,擺明側側博😩
其實去開既話,條數一定已經係預計之內,除非突然貴左一大截先會check單
happy仔 發表於 2017-12-13 10:05

你呢下就好明顯俾人搏大霧,俾著我係熟客實同大班嘈
吾止4樓,好多埸都会
happy仔 發表於 2017-12-13 10:05

你又岩 呢個鐘數 又真無理由 咁早比人 劈醉
你個大班 似係 唔熟唔食 真係要同佢 嘈一下
但有時自己都好醉!
happy仔 發表於 2017-12-12 01:24
話晒都係果到玩左5,6年,對D票數都有個預算。點知前排去MK4樓玩時,埋單票數無拉拉多左4份1,叫媽咪check單搞番掂佢。
同埋最近覺得d單越黎越蠱惑,呃票數,又無拉拉多左2,3包煙錢

係呀! 有時就係見係熟客唔check數. 但係佢地唔知我地去得多起馬都有個預算!唔岩一定要出聲!唔係出黎玩計住晒問題.而係冇坐咁耐冇叫過煙做咩屈鳩我呢?
sixfd 發表於 2017-12-14 01:17
但有時自己都好醉!

就係博你呢D囉!!!

謝謝分享!
Thank you分享
check單事小
check下D 替工大班有無玩野
可以過左成個鐘都唔问枱,一问就話無女
yoyo830 發表於 2018-4-13 06:58
check單事小
check下D 替工大班有無玩野
可以過左成個鐘都唔问枱,一问就話無女