[正宗桑拿] 紅磡温莎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄去過紅磡?咩價錢同咩服務?
你自己唔落去睇下,
你想攪乜先,C兄
呢間我六月頭出過 report,自己search 番嚟睇啦。
Thx C~Hing
回復 cyberkencyber ##4 的帖子

揾唔到資料
回復 wingsns ##7 的帖子

好似麻麻
flying aeroplane +500

我刀想知!
柑蕉桔梨 發表於 2017-12-12 13:11
有冇師兄去過紅磡?咩價錢同咩服務?

今天第一次試紅磡分店,優惠時段雙鐘連代支628,剛剛今個月加了價,新埸硬件不錯,上二樓按摩房由技師在一樓帶上去,第一感覺是咁大膽,唔怕見光死嗎,接我那個便接近大媽組,心想按正骨便沒所謂,如果一定要後生的記著事先同經理講。
大堂,水池,更衣室服務都不錯,員工很殷勤,我在大堂睡著了都主動給我加毛巾,又沒有硬sell會員,只是食物得麵和三文治差了一些。
vv--vv 發表於 2017-12-30 21:19
今天第一次試紅磡分店,優惠時段雙鐘連代支628,剛剛今個月加了價,新埸硬件不錯,上二樓按摩房由技師在 ...

Ching, has the girl invites you to shoot aero?
super2006 發表於 2017-12-31 22:22
Ching, has the girl invites you to shoot aero?

今次這個差不多是大媽應該不會有此服務吧
vv--vv 發表於 2017-12-31 23:19
今次這個差不多是大媽應該不會有此服務吧

地點始終是大問題,不是在油尖旺或銅鑼灣,出來玩好難會專登乘車過去,尤其是不近地鐵
多謝師兄分享
去過一次~怕怕😓
講明要後生~搵個4x幾歲又肥嘅阿姐帶我上樓即彈~下一個入嚟瘦版阿姐係冇分別再彈
喺電話同經理講一定要後生,佢話比全場最後生嘅我~女女入房30中尾照上鐘~揼骨一般,
冇驚喜⋯⋯完😰(可一不可再)都係尖東好
鏡花水月男 發表於 2018-2-20 08:23
去過一次~怕怕😓
講明要後生~搵個4x幾歲又肥嘅阿姐帶我上樓即彈~下一個入嚟瘦版阿姐係冇分別再彈 ...

尢其是要技師帶上房,真的是見光死,如果是在房內等,起碼黑媽媽看不清嗰樣當睇唔到

回復 vv--vv ##17 的帖子

師兄完全正確~我發覺跟你嘅喜好好相似能夠+好友?
多謝師兄分享
昨晚再度幫襯,技師較好樣滿心歡喜以為撞到好嘢,但原來手骨很差,只覺得在你身上搓來搓去,特登坐車入去幫襯失望而回

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:12