上回講到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到 有圖有真相啦!
咁我呢個幾星期都有keep住聯絡,兩三日左右佢就會等我收工之後一齊去食飯行下咁,過程中都有拖下手仔,點解佢等我收工?因為我開始慢慢了解佢日常既生活,原來佢係做Model既,所以時間好彈性,每次岀街都過黎公司樓下等我,每次岀完街我都只係送到佢屋企樓下就走左。
直到上過星期六,佢問我岀唔岀既,我拒絕左佢,因為我仲好迷惘,佢係做Model,所以我對佢無咩安全感!想確認一下我同佢既關係,但係我又唔敢講岀口。我諗左好耐都諗唔到究竟我同佢係咩關係!
星期六收左工我又自己一個落左係我同佢相識既地方飲酒喇,唔知點解我慢慢就飲左好多酒,但係又未醉,好憎自己點解唔敢去問清楚我地既關係!當我想走既時候我竟然撞到佢自己落酒吧搵佢朋友,佢有個好姊妹係間酒吧入面做,我見到佢佢亦見到我,佢行埋黎問我做咩唔同佢講落左黎飲酒!哈哈。。咁當時實在飲多左,膽都自然大左喇。就當面問佢我地其實係咩關係,佢無回答我。反而叫我陪佢飲下酒咁!
完 ? 未完 ?
海邊野生的狼 發表於 2017-12-13 11:59
你有無睇哂
我一路都會講我同佢既野嫁  可以加朋友

期待下回....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:15