[囡囡推介] 青春靚女混血兒Aga,第一次插中G點,人生最大幸福

簽到
名稱: Aga
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A55467-荃灣-樓上骨-Aga.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣子甜美嘅混血兒Aga,青春靚女,服務好掂,超值一試,
加上佢身材又正~真係令我想停都停唔到,痕痕地,feel周身都唔舒服,
忍唔住再次預約咗佢,有波有羅,玲瓏浮凸,穿緊身戰衣,雪白大波呼之欲出,見到都吞曬口水,
入閘後,佢主動粘埋我搖胸擺羅~好好笑容熱情招呼又夠善解人意,例牌攬攬抽抽水,
洗白白好鬼正,用對大波幫我磨身,磨前磨後,再整招簫塞豐乳中,爽到爆炸!
沖好涼一返上床,大家瘋狂勁玩,揸波啜波;掃埋佢水簾洞;爽到佢呻吟震震西水濕曬,
佢按住我錫暈全身,帶袋吹奏起交響樂,吹功好勁,橫瀨直啜,添加奶袋袋啜蛋蛋,仲有眼神交流,刺激地吹到雪雪聲,聽話聽教,投入又好配合。
經過一輪吞吐後,細佬硬如鐵筆!之後重要時刻俾佢騎上乘,超級無敵大淫娃,
半邊燒鵝脾,推車,男上都玩齊,第一次插中G點,可能佢架生新淨,最後係佢極淫嗲嘅叫聲中爆咗好多精華,真係好刺激!
值得一試,多謝報告
回復 JianLu ##1 的帖子

囡囡好大奶奶,正
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好吸引好性感
身材好吸引
身材誘人,直得過
身材好,一試無妨

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:48