LUSIE~~~~風騷熱情;服務多元化;反應激烈~~~!!

簽到
名稱: LUSIE
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A65516-銅鑼灣-兼職女郎-LUSIE.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大波靚羅;玲瓏浮凸;加上佢風騷熱情;服務多元化;反應激烈;侍浴細心;吹得又砌得;超值翻砌;真係令我想停都停唔到;痕痕地;忍唔住再次預約左;準時去到;一入到房佢就主動攬實我笑淫淫挑逗碌野;個樣好鬼風騷撩人;我有搓佢對大波;男女都好似好興奮;互相捽慶大家;各自除衫;一齊沖涼;佢侍浴夠姣夠放;波推擦背樣樣都有;feel好鬼正;叫佢慢慢黎都乖乖聽話;係沖涼房玩左好耐時間;洗得細緻又有心機;全身都洗白白好乾淨;細佬都扯到硬曬汰;頂唔順抹乾身轉換場地到床上慢慢嘆世界;床上;佢服侍我趴低;落足心機幫我先按摩;手勢唔錯;按得好好;力水足之餘穴位又到;逐個位逐個位慢慢按;真係好舒服;服務做到足;一D都唔偷懶;按到咁上下;我有搓佢對大波掃佢仙人洞;有吸吮佢兩邊提子;不停用舌尖挑撥佢敏感點;我嘅柔情挑逗令佢難以抗拒;爽到佢呻吟震震轉身搶攻;成個饑渴慾女咁按住我瘋狂奶錫;個樣好鬼淫下;前奏做得仲要投入過我;有激情;摩打脷錫暈全身;撩得我痕痕好能興奮;佢見我有反應;仲不斷搶攻;奶袋袋啜蛋蛋;帶袋橫瀨直吹;吹奏出悅耳簫樂章;佢吹簫好鬼舒服;有深喉有眼神;吹到我細佬不斷膨脹;爽死;真係好得嘅吹功;一陣功夫;吹到我碌野隨之變得又粗又硬;爽到我欲罷不能;興奮到砌翻佢用埋果D常用招式大戰三百回合;一場激戰落黎爽到佢高潮迭起淫聲都未停過;最後換推車;靚羅超有彈力;我jar住對大波快推到啪啪聲爆;真係好爽;

3 w( _9 Q7 R, S3 X  R9 [Sweet sexy girl
回復 京少 ##1 的帖子" W0 N3 Y, S  a7 M3 i1 A# ]" o

' @8 s$ o9 ]8 u6 n" Q7 @0 A好吸引
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好正下
多謝師兄分享
回復 京少 ##1 的帖子" _( Y( X+ J  w
* I) S' A+ D0 d: C1 b, M- G
Thanks for sharing.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 04:51