Angel~~~白滑有女人味。身材豐滿。妹妹又夠窄~~100分~~~

簽到
名稱: Angel
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A63487-銅鑼灣-兼職女郎-Angel.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次同呢個Angel造愛,我先至知道什麼叫柔情似水。白滑有女人味。身材豐滿。妹妹又夠窄,屌閪一流享受。佢嘅叫床令我有親密感覺。唔係劈大喉嚨亂咁嗌。佢會在我耳邊細細聲滲入沉重呼吸聲。一吓一吓咁撳入我耳內我心中。感覺就同自己條女搞一樣,我大力啲插佢嗌大聲少少,拖慢嚟插佢又叫得細聲啲長啲,完全配合我嘅每個動作。加上佢妹妹的每一吓抽搐,感覺好真實好溫暖。最重要喺水量多,插到佢水長流,搞到成床都濕晒,甚有滿足感!
回復 京少 ##1 的帖子6 P: D' e; t( {4 f4 F5 [

3 ~% h- R# B8 T+ G1 ?囡囡好大奶奶,正
Big and nice balls
回復 京少 ##1 的帖子% g4 c  F0 E0 K. w) S
- g5 O$ C! E) d3 S4 L1 S
好吸引
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 06:29