[囡囡推介] 白滑嬌嗲莎莎,腰細波大39F天然,挾肠~流,,頂呱呱。 快樂的節奏,dup骨好專業,值得翻食。 

簽到
名稱: 莎莎
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A65706-深水埗-一樓一-莎莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

禁鐘開門睇莎莎,唔錯幾好有女人味果種幾姣,入到去攬埋一齊揸下波波,抽下水先36F寸巨乳,跟住同我除衫一齊去沖涼,上到床佢好主動可以話全程挑逗帶領,再黎用條脷錫我lin,好似AV女郎咁,,波不離我身,佢條脷不斷係我條頸,心口,腰,手腳流走,佢好落力咁幫我賴哂成身,雙手又挑逗我小弟弟,再施展佢了得的口技,吹的力度同速度岩岩好,好舒服賴下袋又吹下又賴下袋,吹左好耐,差d吹爆!跟住同囡囡黎佐個69式,仔細睇佐下囡囡嘅陰部,飽滿,粉紅,陰唇唔大唔細,唔松唔垮,手指插入,感覺囡囡下身跳動著,輕輕聞佐一下,冇異味,而且好濕潤,睇著白淨性感的小屁股,忍吾住錫起囡囡嘅小屁股。囡囡大聲的配合著,感覺已經到位,囡囡拿出TT,用嘴幫我套上,之後,女上男下,囡囡坐在我身上,慢慢的套弄著,睇著囡囡將我個細佬一點點插入囡囡嘅陰道,一陣電擊的感覺,差D出來,閉目穩定一嚇心情,終於憋佐返去。接著,各種各樣的姿勢,在莎莎的淫叫中,終於都爆左!功夫一流,值得食用
回復 2qhappy ##1 的帖子

好吸引
好吸引!
好有睇頭
多謝師兄好野推介
Looks cute and sexy
多謝師兄推介
身材好,一試無妨
身材誘人,卜得過
身材正,可以一試
多謝師兄分享莎莎報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區