[囡囡推介] 青春無敵星級樣貌,白滑真波39F走肥,純純的可愛,腰幼波大冰火水簫深喉樣樣做足手骨+推油超級掂,令人神魂顛倒水蕭舌尖漫遊,樣樣皆能

名稱: 高妹巨乳40寸模嫩
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A63800-深水埗-一樓一-高妹巨乳40寸模嫩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高妹巨乳40寸模嫩,好好笑容熱情擁我入房,魔鬼身形正能到爆,混血兒feel,富有時代氣質,貌似鍾麗緹,一開始就用對靚波同我打招呼,前凸後趷嘅身材,一身結實嘅線條,彈手巨乳皮膚白滑,西姣水多窄洞銷魂,相信無男士會抗拒呢種魅力,挺拔又夠彈手,真係好摸又好啜,爽到佢拿拿聲幫我除衫沖涼,沖完乾淨上床,騎住我瀨啜到淫樣盡顯,由上至下瀨得一樣咁正,啜棍頭、棍身、荔枝、大脾筋一一照顧到,吹奏交響樂,簫技達AAA級,深喉大法條斯理細味品嘗香腸,橫笛直簫奶袋吸蛋,最掂用對淫眼望住你黎吹,條脷響細佬頭打轉,少D定力都頂唔順,帶套埋牙,Rose騎得熟練投入節奏明快,配合銷魂叫聲,勁似AV女優,爽到佢水流不息愈叫愈淫,簡直係人生一大享受,跟手我上中下三路連環出招,雙雙攬住柔情愛撫,好似狗男女打野戰,真係超好好砌,搞能到熱火朝天喘晒氣,細佬出入舒服無比,一身慾火好快一洩如注,兩個人事後抱住一齊氣喘吁吁,咁筍嘅質素唔屌真係走寶!
幾漲下
回覆 讚好 不讚 使用道具

Nice balls and long legs

多謝CHING分享

jackyBB仔 發表於 2017-12-15 09:23
白滑巨乳39G真波,笑容殺死人 玲瓏浮突,好吸引人,睇見都流晒口水啦

独龙,水啸,口爆,颜射,廿四味皆能,好燃掂,唔食走寶 

jackyBB仔 發表於 2017-12-15 09:23
独龙,水啸,口爆,颜射,廿四味皆能,好燃掂,唔食走寶 

青春可愛💖甜蜜服務💖既翻版萬綺雯巨乳波神

身材好,一試無妨

身材誘人,卜得過

身材正,可以一試