人氣Angie SPA新場好玩、技師有質素、有服務、好介紹。

簽到
名稱: Angie SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A64432-尖沙咀-水療SPA-AngieSPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近又係4台收到風尖咀新場Angie SPA有好野玩 、話個場全部後生靚女技師多,我地一收到風一定上去試菜 、趁住公司岩岩起完貨有一兩日休息下有假期,當然要去Happy下啦。
電話約好就上去,第一次上黎話晒新場,地方一定乾淨企理,佈置幾清新 ,環境吾錯,d靚女好熱情招呼、個場有好多靚女技師行來行去、 有驚喜、個個都青春玉女、樣子吾差、真係花多眼亂,好有親切感,之後靚女帶左我入房,獨立房間,獨立冲凉房,吾錯私隱度高,佢地話介紹件新女比我,剛來返工,後生靚女又活潑,聽完我都想試吓,佢叫Gigi,真係無講錯,人靚波大,上圍好有睇頭,身形好fit,個樣好甜,皮膚又白又滑,Gigi把聲好溫柔又好聽。
Gigi仲問係咪第一次玩Nuru 、我話係、Gigi叫我吾洗緊張放鬆心情去享受就得 、跟住Gigi幫我除衫、Gigi 跟住又除衫、 見倒一對好堅挺既波係眼前、點樣可以放鬆心情去享受。
跟住Gigi拖住我入去沖涼、入到浴室當然楂下佢對波啦、皮膚又白又滑、之後Gigi幫我用佢對大波做Body Massage 、軟綿綿好舒服、Body 全身漫遊、真係爽到想爆、之又水簫、啜旦旦真係係浴室差d比Gigi 吹爆、之後Gigi攞支Nuru Jel,都係日本牌子、正野黎堝,搽上Gigi身上後,趴落我度,用晒佢全身上下,不停係我身上游嚟游去,大家緊貼肌膚好正呀,Nuru我真係未玩過,我只係知道我越嚟越有慾火 ,原原全全比佢挑起晒,細佬硬到成條鐵捧咁,真係頂吾順上套。
主動女上,騎功了得,粉鮑好緊窄好好砌 ,後生女特別多水,反應自然唔做作,腰力好又磨又UN,轉狗仔式後推,每一吓都全力插到底,Gigi 好享受之餘,又叫得好大聲,Gigi 臉紅紅感覺佢已經到了高潮時刻,最後男上女下,Gigi 肉緊到用雙腿夾住我條腰實一實,我出盡全力瘋狂插左幾十野,正面瘋狂衝刺爆左派彩 ,一齊沖過涼就比家用走人。
之後出到去老闆娘仲話、仲有幾個靚女技師名叫、Bono、May、Nana、Michelle、Ada、Tiki、全部都係、青春靚女都好好玩、叫我下次黎試埋 、可能係我之前入黎見倒果幾個、真係都幾醒神下、我就同老闆娘講一定再黎、最後比家用+貼士就閃人

回復 lin125 ##1 的帖子

青春可人兒一定支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇相都很正啵。有机会去试下。

幾多靚女!

大波靚女 - 我啱呀

真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

精彩好貼

又幾好喎,一個字"索"!

謝謝分享,我都去試下

樣靚身材好,一定要支援。

咁索點可以唔去試?

身材好吸引呀

樣靚身材好 前突後凸

有機會要試試

young enough and attractive body

身材正,可以一試

人正波正,必食之選!

好靚女。

樣靚身材正,巧吸引!

有機會要去試試先至得