[賽後報告] 《強力推介》38G大波性女可樂,正宗莞式一條龍服務,口爆顏射,69瀨西+環吹,夾腸水簫,附送事後蕭,無論是服務,口技,態度都是冇得彈!

簽到
名稱: 潮吹可樂
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A28530-深水埗-一樓一-性女可樂.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性女可樂無論是服務,按摩,口技,態度都是冇得彈!所以週不時都會搵下距。第一時間至電預約,按時上到去,見真人艷麗迷人,雙眼電力十足,長長秀發,一對大大車頭燈,黑色性感透視上衣配髙跟,身材極之誘惑,又夠後生,真的眼前一亮,熱情惹火,令你慾火焚身佢,入到房佢挽我手,一屁股就坐系我支硬槍度,估唔到呢條囡咁鬼姣,玩得咁放,呢part真係抵贊!仲主動引導我雙手去玩佢大波,淫蕩到不得了,白滑大波,好好揸手,去浴室沖涼,好仔細洗淨我全身,前後超級大波波BM,巨無霸美乳磨身,水中簫都做得幾好,細佬比佢D吹功吹到腦漿就爆出黎咁滯~
乾身上床,幫我奶全身,用條脷錫我lin,奶旦旦,大肶內側都唔放過,我又波不離手,佢對粉紅大波,好揸手有彈性,環保吹,下下啜得好實,吞得又深既深深喉,吹功屬於頂級,爭點就俾佢吹爆,有種想射係口到既衝動,帶套女上,策騎既感覺一級享受,撞擊起來聽到~啪~啦~啪啦~聲,撚咁響,我主動撐開佢雙腿,巨鳩向上狂頂猛插,囡囡入心入肺,呻吟傾巢而出,到尾段時換男上,佢雙手搭住我膊頭而我就禁實張床瘋狂抽插佢,連攻幾分鐘,加上佢導航聲,再大大力啪啪聲咁砌,結果勁射出曬,極之暢快,帝皇享受,享樂無窮,完後起碼攬住幾分鐘傾計,先起身走去沖涼,沖涼玩多陣波波,著衫放下家用,來一個good bye kiss走人~~
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING分享

多謝分享

回復 yanhua ##1 的帖子

身材好,一試無妨

身材誘人,卜得過

身材正,可以一試