[賽後報告] Av女郎子君專業推拿~按摩正宗,解除疲勞,推油手勢一流,R pat pat又痕又舒服,仲有聖誕優惠套餐:1Q屌西388蚊,2Q屌西600蚊,真係平到你笑

簽到
名稱: Av女郎子君專業推拿
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A27544-元朗-樓上骨-Av女郎子君專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說今日又鳩痕~~睇左好多c兄包膠話Av女郎子君專業推拿都唔錯,一於揀Av女郎子君專業推拿黎食~~仲有聖誕優惠套餐:1Q屌西388蚊, 2Q屌西600蚊,真係平到你笑。一於上去揾佢鬆下骨再屌西。於是就 BOOK啦。到左預定時間,OK可以入閘。第一眼見真人,聞名不如見面,真係一位靚女,42吋長腿,皮膚白滑,對車頭燈真係大又有深溝,吹下水佢就開始攬過黎,不時挑逗我,仲要拖住我真係女朋友感覺十足,好似同條女去酒店爆房,入浴室我先把玩波波一輪,波形靚,好揸手,佢就慢慢捽慢慢洗,好鬼細心。 BM水乳交融,樂也融融,態度認真好,搞到我好鬼high。

乾身之後上床揼骨,由頭部開始按,放鬆d腦部穴位,緩和d氣氛,跟住開背好有力水,功架十足,穴位確係準,啲骨技真係有大師風範,一邊揼一邊吹水,我又係咁抽水,幫我推油,專推淋巴,針對頸椎、腰、腿勞損、肩周炎、坐骨神經痛,呢PART真係爽到成個人係度呻吟,令人疲勞盡消,又摸下我支棒又用指甲輕抓我大脾同PATPAT,R到我典下典下,波推,用PINK LIN磨你,估不到對波磨得我咁好feel,用利奶你個全身,落細佬到,最有feel個下係錫袋袋,口技有佢既獨特之處,正場先來女上,如AV女優般瘋狂策騎,騎功超卓,自然水開始啪啪聲流,愈搖大家愈high,換男上插左一陣,囡囡叫得更加犀利,呼吸聲急促,窄西真係窄西,我插得好爽,水源充足,缺堤咁傾瀉,連鳩根都濕濕,插到啪啪聲,水聲叫聲夾雜一起好有feel,激爽到狂插一輪就爆出!