[食家報告] 釜山kiss room初體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實由半年前開始我都有原因個個月都要去釜山留三日 最近呢兩個月先係度搵到kiss room 紅燈區資訊 但係得自己一個人過去 而且次次都係住係西面個頭酒店 紅燈區比較遠 再加上沒正式識個韓妹 於是就試下kiss room呢種韓國獨有文化。。。。

睇過大大報告 因為呢幾日個邊都零度以下 而且咁岩有間one-k就正正平時我夜晚買關東煮外賣的隔離 所以打算夜晚去one-k試 夜晚去到發覺招牌無燈 上到一樓好似類似醫務所既地方 二樓吾知係咩 但係心想門口既燈咁光猛應該不是kiss room吧 再上一層係住宅區。。。所以我都吾想浪費時間 決定去kiss#再睇

原來kiss-#就係我酒店(oscar hotel)對面solaria hotel既後面 去到巷口 個招牌淨返個#字 好啦 跟著上去三樓 非常暗的說 我按門鈴 有一個小肥 著類似和服既女仔開門同我講韓文 我就問佢識吾識英文 佢就入左去叫佢應該係老闆/睇場既出黎 佢識講英文問我邊黎 我話香港 佢就問我80000一個鐘OK?反正我都唱多左錢就一個鐘啦
跟著就刷牙 入房 之後就有一個金色長頭髮 身材正常既女仔入黎 佢叫이슬(露)
其實細路我一路都覺得雖然我係消費者 但係突然攬人錫人好似感覺怪怪 所以全程都傾計 我仲同佢講我好shy 佢就笑我cute 仲主動篤我細佬XDDD。。。。一個鐘過得好快 我話明天再來 佢話最好約左先 仲同我勾手指尾 OK 出到去同個男的講聲 先俾一半錢
夜晚訓教諗住第二日一定要攬下 錫下同渣下 點知去到都係感覺太唐突 所以都係傾計。。。一。個鐘又過左 我話我下個月會再搵你 其實想借機問佢留contect 但係佢有意無意話吾記得talk id我都無謂強人所難。。。最後走啦 我話我第二日就返香港啦 我仲話我下個月一。定搵返你 佢笑笑口 攬住我仲咀左我一下。。
其實要攬要錫 香港 大陸都有 無必要係度洗咁多錢 但係我覺得係幾開心 特別既經驗。。而家個腦有時都會諗起佢一聽到我講d好好笑既野既時候佢“下”個把聲同個樣 呀 好溫柔呀。。。
回復 kampferlam ##1 的帖子

女女溫柔,玩得開心就好。
回覆 讚好 不讚 使用道具

kampferlam 發表於 2017-12-15 02:36
其實由半年前開始我都有原因個個月都要去釜山留三日 最近呢兩個月先係度搵到kiss room 紅燈區資訊 但係得自 ...

FU 最重要,要摸奶親嘴到處都有。

所以沒有回本壘?希望師兄遇到的是正妹可以打動師兄囉

地下1层啊地下1层!

無錯, 要攬要錫要傾計 香港 大陸都有.

玩kiss room唔主動去馬會蝕錢

streetscan 發表於 2017-12-15 14:45
地下1层啊地下1层!

好像看不見樓梯向下呢。。。

Lppcem 發表於 2017-12-15 13:21
所以沒有回本壘?希望師兄遇到的是正妹可以打動師兄囉

回本壘?不懂什麼意思呢 其實她普普通通 不過感覺是很好很溫柔的那種

kampferlam 發表於 2017-12-16 00:29
好像看不見樓梯向下呢。。。

楼梯间那个小门就是,先敲门后下楼梯。

streetscan 發表於 2017-12-16 14:12
楼梯间那个小门就是,先敲门后下楼梯。

謝大大指引 下個月再去!

其實仲想問釜山除了kiss room還有沒有什麼東西玩 例如紅燈區 邪骨或者外送服務??

正。幾好玩。 女女有幾多歲到

iuyiuyjj 發表於 2017-12-20 09:38
正。幾好玩。 女女有幾多歲到

佢話23歲 應該咁上下。。。

用手機回應 streetscan #6 的帖子

大神建个微信或Q群吧

師兄神交

回復 gmsinper ##17 的帖子

这帮变态韩国佬,亏他们想得出这种点子,改天去试试

agree Ching saying, feeling is important than kiss or touch,

Bro girl is not lying that she forgot her ktalk id. Next time ask for her Korean cell phone number and ktalk will show up her name automatically.