混血緬甸妹Sanny廟細燈籠大,Gap窄好砌又多水。

名稱: Sanny
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65391-尖沙咀-兼職女郎-Sanny.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 tokhobyron1 於 2017-12-15 15:29 編輯 9 F0 t1 K& M# S( L% h

; O1 s2 B( A& P最近發利大廈黎左件新女混血緬甸妹 ,緬甸妹香港真係好少有得食,咁正真係要去試下,上四台睇睇相先ok喎,女女都幾得,一於打電話去預約左先,囡囡叫Sanny、去到見到真人靚過廣告相,年紀輕輕得20歲出頭,仲係第一次來港,夠晒新鮮,仲係嫩口嘢
/ E; |2 `( Z+ v) k, ^樣貌幾靚女好baby face,對眼幾正氣唔似出嚟撈,長長頭髮,5尺5吋高左右,人仔細細但波大好砌,對波估佢有34C,一隻手一個楂唔晒,Pink Lin細乳雲粒的都細,一定好好味,隻Gap紅紅地好鮮嫩,Sanny外形無得彈
& ^, u2 H9 `& o( }" [入到房開始抽水,大波波真係好好楂,急急腳除衫,服侍沖涼好細心,沖乾沖淨就玩波推全身漫遊、水中簫,啜旦旦,吹簫更加係高手,Sanny吹到Fing晒頭,識得用條脷奶支棍、啜旦旦,深喉吸啜,真係好過隱。Sanny之後返上床繼續服侍我,先嚟個全身漫游,我就摸Sanny滑溜股膚,錫LinLin輕輕咬吓我 ,刺激!靠我則邊玩我JerJer,又R又掃,又舔又奶,再深喉吹奏,我自然係上下其手,楂波摷蟹,Sanny都幾易動情,扣幾吓已經起晒水,我玩得好過隱,佢又吹得肉緊
, y% \9 a2 Q9 C# U上套主動女上,Sanny隻Gap幾緊窄 ,Sanny磨得好過隱,閪水係咁流,再上下係咁UN,水聲唧唧响,都係我發威嘅時候,先狗仔後推,Sanny隻Gap夾到我實一實,好Free,由慢插到快到,Sanny呻吟聲越嚟越响,證明Sanny 好Enjoy,轉返男猛攻狂插,Sanny更不斷發出嬌呼呻吟聲,但已有氣無力,SannyHigh緊我都差唔多,泒發倉庫所存糧響% {5 J4 b# H% u* n# c& G7 v
混血緬甸妹 Sanny 人靚有服務,功夫唔錯又肯用心,必食之選
/ i' ~' U! @  |7 b1 N% }3 Q* m

7 j$ Y" t$ W. v 下載.jpg
回復 tokhobyron1 ##1 的帖子
# b/ D4 Q0 ]7 x1 x* s% N1 V$ @  c: V3 l  v* ]/ N' W
緬甸妹等我都要去試吓先得
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材一流好貨色

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子. w+ \, o% L6 G' p, }+ E' d

2 @% y5 [6 D6 o緬甸妹一定支持啦!

身材正,一試無妨

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子; h) ]4 Y  J8 P" @2 _* V
4 B/ k: S  O% O
緬甸妹甘好玩 身心舒服...值得一試

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子3 H% u; }: M) o$ W( F

' D* @6 `9 J, c8 X/ `天使面孔,魔鬼身材

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子* n4 V6 j2 M1 [/ _& o
( p) e+ D5 `  ~1 U$ D/ l! a
天使面孔,魔鬼身材

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子$ z- F9 B8 f( |$ ]; Q

6 x& Y1 h; F5 j' l2 sBody figure looks slim and nice

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子
) n- r3 L* z. q4 y- ]2 L9 i
4 k  F' C# r! K' b0 b! aPretty with good fit body, GOOD.

回復 tokhobyron1 ##1 的帖子( `/ r! E$ q9 b. ?
5 T; M5 r! l) g7 E/ `5 a
甘正真系...蠢蠢欲動

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

咁好服務...一定支持

性感美女, 無可抗拒

身材誘人,扑得過

咁正一定要支持啦

身材一流好貨色

恭喜師兄食到好野