高檔水療場The Best Spa,新女Local Emma,清純無撈味:幼腰靚羅:雙腿修長:曲線完美:簡直係秀色可餐

名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖嘴行高檔路線嘅水療場The Best Spa,約好時間先上去,地段便利,豪華裝修,環境優美舒適,青春陀地美少女駐場。
新嚟嘅Local Emma,樣貌標緻……皮膚白滑……清純無撈味,身材正到無倫,前凸後翹*有腰有羅*唔單止對腳又長又白滑,一對靚波仲相當啱我心水,性感無比※簡直係秀色可餐※
大家同聲同氣,無文化差異,佢善解人意對我千依百順,我就唔理咁多不斷抽水,佢爽快發個車牌俾我,揸住對車頭大燈大車特車,真係令人想入非非※
佢侍浴招呼殷勤用心仔細,洗得一乾二淨………………大玩乳膠漆,水中吹奏,細佬都扯旗,吹功好勁,天氣凍凍地浸埋浴,大家郷郷我我,有講有傾,真係有女朋友感覺;
出去後,佢服侍我趴低,先幫我按摩推油,手勢唔錯,真係按得好舒服,慢條斯理按到十足,推油用力用心去爲我推鬆全身,無曬疲勞成個人都能量十足,忍唔住吸吮佢兩邊粉色提子,爽到佢低音淫叫轉身搶攻,前戲做得投入,好有女朋友感覺,爽快擒住我碌鳩好落力吹到雪雪聲,瀨袋啜鳩,叫佢慢慢黎都乖乖聽話,一流口技,直吹橫奏,用淫眼望住我落力吹奏,深喉打磨,奶袋含蛋,好夠激情!吹到碌野已經硬到嘭嘭聲,我已經頂唔住,示意囡囡帶套快啲入正題,女上鮑魚窄窄濕濕,男女都爽到無倫,我派出炮兵向要穴進發,不斷換花式,真係超好好屌,囡囡又夠投入肉緊,爽到佢瘋狂大叫,最後,沉醉係高潮興奮中嘅我,亦光榮地完成任務,將所有精華狠狠釋放出來。
完事後同囡囡係床上依偎咗一陣,幫我沖埋身比家用走人。
Lovely Girl
睇落唔錯
好似唔錯
回復 Biteddy ##4 的帖子

how much sin ??
想立刻試試
回復 almartino ##1 的帖子

真的很正

呢個ok 喎!

真係好正喔
感謝師兄分享

正啊,好吸引
身材好, 汰到想食

Archiver|聯絡我們|141華人社區