Mona相頭一流,眼大大水汪汪咁,GFF爆燈

簽到
名稱: Mona
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A63490-灣仔-兼職女郎-Mona.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

喺馬會贏咗錢,無理由唔搵條囡賀吓,打開網頁睇睇,有唔少索囡,一於出動去親精啦,mona樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,除衫沖涼,由上至下好細心咁沖,前後波推,仲用西毛刷磨我碌鳩,又有水中簫,充滿激情,享盡艷福,全程挑逗誘惑,好撚刺激,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,拿拿聲女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,隨即反客為主,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,拉士老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
Great balls
Lovely Girl
回復 京少 ##1 的帖子$ K6 z7 v  ~# U* ^5 k5 }" l' X
6 x2 n) V5 K4 o3 v
How old is she?( i3 g# I! m; b/ \0 X
locallocal?
0 U% a/ C, n& L- f" q
回復 京少 ##1 的帖子
/ n. M% J7 e6 [. p$ w: \, @4 t0 Z) u* U9 J  h
Looks good
2 f) d( J, _' W  |# K- @, TI want to try😻正奶

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 04:59