Candy🤗好淫既叫床聲,又吹又甲BM一流—100分

簽到
名稱: Candy
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A58414-炮台山-兼職女郎-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

" v. E  M4 m$ J; B想不到手遊的影響會咁大,前2日坐電車去搵相好Yuki,電車上坐左好多後生仔女係度打機捉野,所以話潮流既野我真係識條鐵咩…………
- q/ L9 [' \5 D! v( X# Z: ]見到candy八掛問佢有沒玩捉野game,點知個衰鬼笑淫淫話有玩,仲最鍾意捉D大蛇精呀,長蛇精呀,總之見到又大又硬既就好興奮,會忍唔住用口或蜜桃洞飛去捉左佢!
0 ~& C5 \- ]+ O: }7 `講完仲即走埋來伸手入我衭入面捉我條蛇來搓來把玩!4 z7 P, J! b) k& a" I) H! N
如果唔係自己行左成日,真係想立即拎出來要佢吹。
) [! m/ d4 M8 ?立即沖洗個身無謂為難,不過沖完條蛇仲係好硬,i見到又再興奮過,話同我玩點新意,之後拖我去沙發邊叫我企係度,佢就坐在我前面剛剛好大蛇就對正佢個口,口就含吹得很順暢,邊吹兼經想抬頭跟我眼神接觸,果對淫眼真係勾魄,同時另外隻手就摸我粒蛇蛋,果到係好爽,没幾分鐘大蛇就比佢個口ko左成功比佢捕捉了大蛇精………………1 a2 M' y) d, D3 k
之後上返床按摩揼骨,尼2part保持到一貫的質素,比佢揼完我係鬆到舒服的,如果唔係也不會番食佢!
. t9 M/ j8 @- {6 Y: L% W推完油條蛇又再返生,反正剛出糧就玩得盡興D,今次換個地方做,企係镜子前玩直立狗仔推車,啪、啪、啪,撲滋,僕滋聲不斷,加上好淫既叫床聲之下,大蛇精再次敗係yuki既蜜穴之中…………再無反抗之力,正式被臣服了……

9 j  n! o4 }9 p2 l4 ?. i! ABusty sexy girl
Lovely Girl
回復 京少 ##1 的帖子0 \8 g. g* ~0 |0 K0 q3 n/ u

4 ^6 ?3 I6 h8 e2 p+ W多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

0 K( ^+ {/ O+ f: Z+ u) ^. R# T多謝師兄分享Candy報告$ n- N! D" h( y; g. b. N" S
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:48