[賽後報告] 小龙女百分百真相,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,轉下個姿勢,男上時,見佢個西已經濕撚晒,

名稱: 小龙女
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A55355-深水埗-一樓一-小龙女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日鳩痕痕,上4台搵野食,見深水埗區有幾件可食之材,見到小龙女百分百真相個樣幾合眼緣,當然唔點會走寶啦,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,上床DUP骨,小龙女百分百真相技術上次試過已經話佢係有料到的,推拿捏按都好到位,我哩D鐘意DUP骨的都會鐘意佢手法,無它嘅,DUP得舒服又爽!緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,拿拿臨笠安全帽入正題,來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,轉下個姿勢,男上時,見佢個西已經濕撚晒,我就忍唔住舔吹啜挖下,有d溫暖西水不斷湧出黎,男上9淺1深,快速將成條鳩抽插入佢子宮,屌到叫晒床,搖晒頭,反晒眼,最後喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住小龙女百分百真相食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。小龙女百分百真相夠晒淫蕩,越屌越有女朋友感覺,一定要返桌。
巧吸引噢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Hot sexy girl

多謝CHING分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多谢分享!!

多謝師兄分享

回復 sisigigi ##1 的帖子

Thanks for sharing.