[搵囡心得] 胡志明第一次13-16/12

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次係第一次去胡志明玩,會唔會再返去就唔知,除咗KTV,massage之外,景點一兩日內玩得哂,冇其他活動

13號join埋朋友就去洪發,女唔掂,睇咗3輪都唔ok轉場去1127,女靚好多,酒水房錢唔係好記得幾多,女女出街過夜就5000K。13號同15號都去咗,第一次女ok嘅,2Q!不過,女女好似話趕返學,05xx左右就走咗
第二次,有少少唔開心,冇揀返第一次條女,要我畀錢嘅佢唔值得食兩次,喺K場都玩得好開心嘅,跟著帶返屋企1Q後話要走,wtf!原來佢有BB得short time,又唔一開始同我講...都同佢彊持咗一陣,算,冇哂feel 3500K畀佢走,佢係好過第一次嗰個嘅,不論服務,反應叫聲,body...可惜...
同mama反應咗,佢剩係講sorry乜都幫唔到
Massage都去咗兩次,同櫃枱講body Massage(兩日唔同價,唔知係咪有日係星期六貴少少)staff,會帶你入去,話會幫你介紹大波後生妹,不過畀唔畀,d女都大波後生,我兩次都畀咗好少 ,兩條女分別都按得唔錯按按下,女女會問你baby massage?(幫你打飛機!)tips 就350K-500k不得,一個個唔同,高過嘅就唔好喇

係咁多!
下次要去玩吓
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 s041068 ##1 的帖子

美中不足,開心就好。

可惜無得去開波

回復 tianqing26 ##4 的帖子

都喺嗰句,開心就好

回復 s041068 ##1 的帖子

thank you!

基本上揀女士時係要問清楚,出街或唔出街? 過夜或者唔過夜? 仲有一點最近先學到,宵夜或者唔去宵夜? 試過有成班 friend 玩完去食宵夜,唯獨我條女唔肯去

感謝師兄分享,請問1127是?

austinpower 發表於 2017-12-18 00:19
基本上揀女士時係要問清楚,出街或唔出街? 過夜或者唔過夜? 仲有一點最近先學到,宵夜或者唔去宵夜? 試過有成班 friend 玩完去食宵夜,唯獨我條女唔肯去

一開始同媽媽講咗話剩係帶過夜嚟,點知...下次真係要揀女嗰陣要問多次

Luffypan 發表於 2017-12-18 06:08
感謝師兄分享,請問1127是?

K場嚟,真正嘅名我唔記得,地址都係個fd搵,你做下功課就應該搵到,咁出名

s041068 發表於 2017-12-18 20:29
K場嚟,真正嘅名我唔記得,地址都係個fd搵,你做下功課就應該搵到,咁出名

間店叫 Fortune 2. 中文名叫財源酒店,但好少人知,越南系興用門牌號碼來叫。

austinpower 發表於 2017-12-18 20:56
間店叫 Fortune 2. 中文名叫財源酒店,但好少人知,越南系興用門牌號碼來叫。

我剩知中文名,叫咩fortune2真係第一次聽lol

回復 s041068 ##13 的帖子

Fortune 有二間。 700 系 Fortune hotel. 1127 系 Fortune 2.

開心就好

austinpower 發表於 2017-12-19 00:02
回復 s041068 ##13 的帖子

Fortune 有二間。 700 系 Fortune hotel. 1127 系 Fortune 2.

睇嚟師兄成日去玩
有冇玩過1127嘅apple同Minh Minh 呀?

回復 s041068 ##16 的帖子

1127 越來越貴,己經放棄了。 Apple 及 Minh Minh 系小姐? 我唔識。

女女出街過夜就5000K???
Wow!

austinpower 發表於 2017-12-19 10:07
回復 s041068 ##16 的帖子

1127 越來越貴,己經放棄了。 Apple 及 Minh Minh 系小姐? 我唔識。

今次第一次去,個價都ok,以前幾平真係唔知,會唔會再去真係都唔知,因為真係冇乜嘢玩,唔係指女方面

carl11 發表於 2017-12-19 11:03
女女出街過夜就5000K???
Wow!

係,有個仲要我畀埋tips同taxi錢
5000k係算貴定平?