[囡囡推介] 台湾巨乳40寸寶貝絕技水中簫、環保吹、毒龍鑽,好玩到令人回味無窮!鮮鮑窄窄,多汁多水,少見嘅惹火尤物,極品之中嘅極品

簽到
名稱: 台湾巨乳40寸寶貝
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A51794-觀塘-一樓一-台湾巨乳40寸寶貝.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性慾強搵條女洩慾,小鳥依人青春後生女女台湾巨乳40寸寶貝,電眼美淫,條事業線好有深度,吸引到我嘅視線,見到流曬鼻血,全身走肥,賣相性感又吸引,先幫我除衫就一齊去沖涼,要波推有波推,要夾腸有夾腸,當然水中蕭無走雞,吹到雪雪聲,掂~~! ! !上床,埋床好識挑逗,漫遊全身無難道,錫lin含蛋蛋,高級環保吹,利放軟攻龜頭,望住我笑笑口咁吹,真正的蕭聲震武林,一輪激情前奏,是時候入正場啦...男上就砌。揸住碌嘢直插條鮑到底,妹妹多水兼緊窄,淫蕩叫聲似AV女優咁好sexy,轉狗仔揸大波系咁大大力推,每推一次都盡力將我條嘢入到最盡,蛇腰,把聲好鬼溫柔,極有女友Feel,兩三分鐘後刺激過頭射鬼左,舒服到暈,蕭技頂級,九流之人,嘆一流口爆!服務又超班台湾巨乳40寸寶貝
Sweet sexy girl
多謝分享!
zyxeee 發表於 2017-12-17 15:18
走肥索爆身材,39寸真波坚挺竹筍形,挾肠一流,下下深喉,冰火,口爆,颜射,服肠多元化,粉紅緊窄一綫鮑

巨乳波神

魅力爆燈

好想一试
廿四味皆能
zyxeee 發表於 2017-12-17 15:19
好想一试
廿四味皆能

廿四味皆能
多謝C兄分享
身材誘人,直得過
身材巧吸引
身材正,一試無妨