[囡囡推介] 翻版李心潔廿零歲年輕索女,腰幼波大,索爆, 魔鬼身材, 有女友feel 鬼妹, 白滑美少女高挑巨乳40寸,冰火水簫深喉樣樣做足,服務頂呱呱

名稱: 高挑巨乳陀地妹仔
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A64321-深水埗-一樓一-高挑巨乳陀地妹仔.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑巨乳陀地妹仔身材驚艷,靚樣迷人,可以話秀色可餐,系呢區少有嘅上等菜,令食過D男人個個神魂顛倒,確實令我著迷電約佢再試,入房見到佢呢對雪白銷魂長腿,細佬即時充滿能量,興奮到翩翩起舞,攬埋佢摸三摸四,大家都有曬反應,拿拿除衫一起沖涼,鴛鴦浴,夠曬激情,水中纏綿挑逗,兩人四手搓洗到鳩硬西姣,返黎床上,男女攬實柔情愛撫,邊摸邊奶,奶完又錫,一路奶落,洗埋底,再黎啜瀨我鳩頭鳩根,再含住深淺快慢吹奏一番,令我抗拒不了佢極具魔力嘅挑逗,爽到細佬雄威盡顯堅硬如鐵,我興奮到忍無可忍,起身分開佢對長腿,將條鳩向個淫窿拮入去,爽得佢淫聲好自然叫咗出黎,我大力抽插,好快有天然水流出,爽到佢若仙若死淫叫都未停過,快啲...大力啲...爽死我啦!快D屌死我,佢嘅淫聲呼叫令我更加瘋狂,不停變換位,老漢推車,再玩狗仔,囡囡好好配合,下下拮到最入,屌到啪啪聲,爽到佢要求女上男下,囡囡風騷十足,淫蕩嘅表情非常肉緊,我摣住波波慢慢享受,最後頂唔順換男上體位拮,大力衝刺,拮到佢高潮迭起全身顫抖,真系爽到令我抖幾抖,正,必定食鬼
回復 mymymy60 ##1 的帖子

走肥索爆身材,39寸真波坚挺竹筍形,挾肠一流,下下深喉,冰火,口爆,颜射,服肠多元化,粉紅緊窄一綫鮑

星級樣貌,青春無敵走肥,瘦底粉紅鮑魚緊窄,多水多毛多汁,夠姣夠淫夠火辣,吹功超級無敵鍾意吹簫的師兄唔好錯過姣西十項全能無得頂
enjoyhk148 發表於 2017-12-17 13:47
星級樣貌,青春無敵走肥,瘦底粉紅鮑魚緊窄,多水多毛多汁,夠姣夠淫夠火辣,吹功超級無敵鍾意吹簫的師兄唔好錯過姣西十項全能無得頂

純天然白滑靚靚真波,蛇腰身形,大真波吹得一口好簫,索爆正嘢!手骨+推油超級掂,吹奏又有得
Great balls
多謝分享!
enjoyhk148 發表於 2017-12-17 13:48
純天然白滑靚靚真波,蛇腰身形,大真波吹得一口好簫,索爆正嘢!手骨+推油超級掂,吹奏又有得

巨乳波神
enjoyhk148 發表於 2017-12-17 13:47

魅力爆燈
回復 mymymy60 ##1 的帖子

走肥索爆身材,39寸真波坚挺竹筍形,挾肠一流,下下深喉,冰火,口爆,颜射,服肠多元化,粉紅緊窄一綫鮑

好想一试

廿四味皆能
多謝師兄分享

囡囡好索下, 感谢分享

白滑嫩口正

有cling試過嗎?好似好正咁
onelive 發表於 2017-12-19 00:11
有cling試過嗎?好似好正咁

多謝推介,身材勁爆,條女幾正喎,細佬已經硬到頂唔住
onelive 發表於 2017-12-19 00:12
多謝推介,身材勁爆,條女幾正喎,細佬已經硬到頂唔住

火辣誘人