[囡囡推介] 新女小敏,身材火爆長腿惹火,吹奏扑野ichiban,細佬一定唔會失望

簽到
名稱: 小敏
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26423-深水埗-樓上骨-小敏.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約好小敏,And Then 出動去深水埗出精,
好準時去到,極具明星氣質,身材火爆性感撩人,曲線完美,修長美腿,竹筍大粉波之欲出,好揸又好啜~
佢熱情招呼態度和藹可親,忍唔住例牌攬攬抽抽水,服務好掂,真係好值得講,
鴛鴦戲水,波推擦背感覺好鬼正,水中簫令我慾火高燒慶合合起來,
幫我洗白白好乾淨出去,好俾心機幫我穴位按摩,開背有力有功架,絕對係技師水準~,
手勢好掂,指準力夠,慢慢按摩埋全身要緊位,推油推淋巴又通穴位,推肩推背推腰,
好用心去爲我推鬆全身,疲勞盡消大聲叫好,感覺爽到爆棚,
推埋前列腺好有技巧,細佬硬如鐵筆,撩桃園地帶,爽到佢低吟高叫淫水都濕曬
爬上黎按住我奶錫到姣樣盡露,前奏好夠投入,環保吹,橫瀨直啜,眼神交流,吹到碌野硬到不能再硬,
真係少啲定力都會走火,搞到我好有feel,問我食乜野餐,扯到行晒上套食大餐
仙人洞夾住細佬,我大力向上頂到啪啪聲,我興奮到砌翻佢就插,
最後推車啪啪聲,射左好多精華,大家狂叫昇天。
謝謝分享!
Lovely sexy girl
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:57