[賽後報告] 绝色欲女momo真相分享,狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,差唔多啦,揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,

名稱: 絕色欲女momo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A54548-深水埗-一樓一-絕色欲女momo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

連續打咗兩日邊爐,心火上晒,一定要搵條女下吓火至得,深水埗區咁多囡囡,始終都係绝色欲女momo合眼緣,绝色欲女momo小休復出,即刻約好時間大戰,佢樣貌清秀,天生麗質,性感撩人,有時代感有氣質,望落去有幾分似某女星, 竹筍大波挺拔渾圓彈手,夠曬「胸」惡,加埋飛釘,真係睇到人眼都唔眨,好揉搓又好好啜,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。番上床,細佬越來越有反應,绝色欲女momo好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,之後帶套埋牙,先來個绝色欲女momo女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,轉下個姿勢,傳教士式屌绝色欲女momo,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,差唔多啦,揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住绝色欲女momo食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。绝色欲女momo好似女朋友咁,想唔番食都幾難。
多謝分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Looks sweet and sexy

多謝師兄分享

回復 fukwingwah ##1 的帖子

Thanks for sharing.

多謝分享 睇來都可以玩得幾豪放

多謝師兄分享

多謝CHING分享

多謝師兄分享

身材好,可以一試

身材好吸引