[泰國] 新菜推介Casmino 天使面孔 34C天然大波 熱情如火 浴缸浴大車800

簽到
名稱: TR Casmino
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65739-尖沙咀-美少女-TRCasmino.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Casmino

見到Roy哥有新貨, 睇見件靚女Casmino, 好有親切感, 好波又夠索, 第一時間打電話約, 一切順利。到達目的地, 入房見真人Casmino索爆 ! 鬼妹樣, 眼大大超好氣質, 一面純情, 一面sexy, 足5'4, 身材玲瓏浮突, 34C天然大波, 彈手軟熟, pat pat圓渾, 推車極品, 呢D先叫質索呀! 唔OK就唔係男人啦!

報鐘先, 女女幫我除衫沖身, 玩泰式浴缸浴, 大家浸水任我摸佢對33C天然大波, 佢都好投入下, 大波同我擦身, 洗前洗後, 仲主動水簫一曲, 暢快 ! 800蚊已經有澳門桑拿塲嘅服務, 抵讚 !

沖完返上床, 我迫不及待未等佢反應過來, 輕撫她乳房, 佢已經有反應, Lin頭都扯旗、順手摸到佢妹妹已經好濕, 連我都high埋! 細佬未用口已經舉旗先, 佢見我咁, 女女翻身開始出擊吹我小弟弟, 深喉環保吹, 一路吹, 對波就右左咁搖, 佢有佢吹我有我玩, 吹到咁上下我要求上套, 女上插入又濕又窄既妹妹, 下下插到入, 被包到實一實, 真係不得了 !! 仲車來車往, 10分投入, 轉pose反轉男上插到佢卜卜聲, 再狗仔加速推爆 ~~~~~~~ 好舒服, 休息下先, 囡囡幫我沖身, 我就比低家用, 最後當然係情人式吻別

Casmino初次下海, 熱情親切, 有樣, 有波, 好有招呼, 服務有heart, 任勞任怨, 咁嘅質素800蚊, 唔返食對唔住自己

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
極品女神
回覆 讚好 不讚 使用道具

正到啪啪聲!

模特兒級數

超好氣質

Thanks for sharing

阿女好正