[美國] 巴西妹NYC 半套

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

[upscalebodyrub

冇全套,按摩半祼. 第一次响NYC 工作又悶,於是打去問。
當日有四條女,其中一个巴西妹佢last day.一早打去book. 一個小時$240.半祼冇FS.
是旦啦,去到3/57st, 6pm .再打返去,原来係商業大廈地厙,一入去條女已经企喺門口等我。
擁抱一個就帶我入房,房不大,暗但乾淨。一開始大家吹下水傾下大家生活,佢話下星期去加州以后唔返。原來佢係一個演員有個經理人幫佢接job.佢會開始參加D電影演出.
條女身材超好,all natural. 至少D級,5"5. 少少baby fat, 樣唔錯腿幼.
佢除左bra一路响塊鏡細路已经扯到爆
之後按左20 分钟,仲唔叫我turn around,我就問佢不如我帮你按
佢話好咁我就由頭按到落背脊再到patpat,個ass好肉但好firm...再慢慢按佢腳內側小腿,但話好正
之后叫佢轉身,揉揉佢个胸,波大好正全天然,再順勢除佢條底褲,哎呀冇話加錢又好配合
之後佢單手喺我身上遊走我倒D油落細路到,佢好配合又慢慢揉下細路, no DFK 但可以錫面,之后慢慢细路终於頂唔住,
有shower facility 乾淨的,臨走比$20tips.
網上D图係真的,臨走佢介绍左个姊妹比我,話服务好好.
或者下月再来吧!
唔平但質素唔錯。如果brother鐘意金髪少女.呢間野啱你!
回復 Macquarie! ##1 的帖子

$240半套太貴。
definitely will skip la
回復 Macquarie! ##1 的帖子

師兄係邊度穩到電話
$240 not cheap - no FS.
Can you PM me the contact of this spa? Thanks a lot!
support and thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 13:07