交換神秘房(prefer有酒店的)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

神秘房我有幾間,集中北角,都玩到厭曬,因為嫌環境差。。。。
  G' a2 d- G6 H% k% `: @% Z+ b2 A7 o. D; J! i2 E& ?, F: m& ~$ i  Q& x
但有時神秘房會有D女安排上酒店接客,假期比起1x1酒店妹便好多, S  Q& B% I0 N/ c2 B* ]0 I

8 T1 i% p, X; K3 y各位師兄有無D神秘房主打或者系周不時有酒店妹的?同小弟交換啊o
* G  N# m; K2 E+ B3 S# T- K* m5 V
唔關事的師兄就唔好湊熱鬧啦
回復 貓貓怕狗狗 ##2 的帖子& w% D- R7 {  R) a! t

& r5 w# \' F/ S5 o- j4 W加唔到
happyattitude 發表於 2017-12-18 11:16
- S* _; d0 J6 }# O神秘房我有幾間,集中北角,都玩到厭曬,因為嫌環境差。。。。
0 ~+ j1 W( |: \* s4 u& z! p
4 {4 R! ~; x5 }: f  y# v但有時神秘房會有D女安排上酒店接客,假期 ...
) W  U. G: a1 O+ }/ O0 z% U
神祕房環境真係有啲差0既....
我有一個北角神秘房,可交換
1 F- O6 [2 G9 S* P/ }
我沒有玩過神秘房!可給我資料嗎?% E0 s2 U! x5 a( [  ?9 H
我都未玩過,C兄可以比D料我嗎?
沒有玩過神秘房!可給我資料嗎?
回復 happyattitude ##1 的帖子
) T; q) r3 D# e7 Q3 N6 I4 T: i# ?% l, S: k
我都沒有玩過神秘房,Ching可以比啲資料我嗎?
請pm我都有
我無玩過神秘房!可給我資料嗎?
可以pm埋我嗎?
我沒有玩過神秘房!可給我資料嗎?
可以pm埋我嗎
回復 happyattitude ##1 的帖子
+ L  D; j: N! ~- u
8 l4 ^& q+ E) F6 q2 b9 i1 q% [師兄,我都想試吓神秘房,可否PM聯络
有興趣神秘房,可PM 嗎?
請問甚麼是神秘房?
i have 2~
回復 tomylam ##18 的帖子( x& R* N1 j) _  V

0 x' ~' M6 }' ^; S/ u求pm,謝謝🙏🏻
求Pm,THX

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:34