[賽後報告] 重劑量口爆>>>菲儿,極興奮而抽搐嘅極上感覺,好有AV feel,樣靚波大,風騷性感,加上誘人纖腰,皮膚又白白滑滑,真係啱哂我胃口!

簽到
名稱: 菲儿
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A42714-觀塘-一樓一-菲儿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

菲儿樣靚波大,風騷性感,加上誘人纖腰,皮膚又白白滑滑,真係啱哂我胃口,小弟弟即刻向佢升旗致敬,態度,仲要主動感情溝通,一齊去沖個涼先,事業線深好深,雙峰充滿彈性,侍浴時用巨乳係香腸中間上上下下套弄玩夾腸,做埋Body Massage,夾腸,加上水中簫,雪雪聲,正到爆,搞到我興烚烚,返上床就攬埋佢溫馨一番,邊摣波邊掃佢妹妹仔,爽到佢發曬咁騎住我上下瘋狂奶錫,奶曬我全身敏感部位,環保毒龍鑽中鑽,鑽到入心又入肺,好難頂,吞噬我支小紅腸,環保達人,用條脷舔弄鳩頭,含春咁樣,極之淫蕩,口技一流,一輪吸啜後就令紅腸完全硬朗起來,真係high到爆,手多多模下妹妹都濕哂,鮑魚係我見過最靚既飽,無味賴多兩下都無炸盈,high到禁叫女女幫忙上套,女上好似強姦緊我咁,好強悍嘅腰力,捉住我兩隻手不停上下咁策騎,騎得好舒服,換我來男上,全程波濤起伏,興奮度倍增,大家高潮迭起,玩足十分鐘絕無黑面好配合,最後口爆發出千萬子孫到達性高潮,爽到男女欲死欲仙爆。
回復 qwsaxz ##1 的帖子

wow, attractive
多謝師兄分享
thanks for the report
thx for sharing

wow, attractive
多謝師兄分享
身材好,可以一試

身材好吸引
身材誘人,直得過