[囡囡推介] 90後索女深水埗服務女皇,巨乳粉提風騷迷人陀地翻版李麗珍,高級環保吹,一個字,正口爆天后吹簫達人 ,全程莞式漫遊,廿十四味皆能

名稱: suki 26
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A27681-深水埗-樓上骨-suki26.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有技術有服務,有態度既,索爆suki,值得去一食,係其中一位,話有環保 0cea9e.jpg
口爆,好多服務行入去就好自覺咁幫我除晒衫褲,索爆suki五官清秀,秀中帶淫氣,淫在骨子裡,身材方面無得輸,有前有後,大波大蘿,揸大波感受下手感,好彈手,絕對真波,入浴室幫我沖涼,沖時就由頸沖到落去下身,非常細心,做波推夾腸自動自覺,慢慢推上來,隻眼會電電我,水中蕭直接含入吹,深喉直啜,成個感覺好唔同,真係好正,絕對唔係求求其其,都吹左成數分鐘,口技好,舒服完上床再來過,上到床我大字型訓底,佢開始變得淫蕩,淫淫蕩蕩樣攬住我,手多多接觸細佬,佢就上來錫我,又奶又錫特別係啜lin時特別舒服,全身漫遊暈,袋袋,旦旦,毒龍鑽,鑽到入一入,咁俾佢深鑽法,唔興奮就係假,緊接環保吹,吹簫技術會吹爆果種,好有心機吹,深喉再深喉,玩埋六九,佢妹妹好敏感,奶一奶已經有水出,佢吹到細佬硬一硬,唔嗌停佢唔會停,屬服務型囡囡,好彩我功力深厚,仲頂得住。入套後用佢妹妹磨我條棍,佢就強攻我,妹妹粉穴窄而緊,騎功有水準,腰力特強,節奏明快,男上,不過可能佢騎我太勁,我太興奮,啪啪聲…幾下,想出時,即抽出拔套環保口爆,一次過射晒俾佢...等細佬軟左先放出來,好有AV Feel,事後沖身,索爆suki服務、態度真係好,抵讚!
thanks for the report
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好吸引好性感
thank you very much
多謝師兄分享
身材好,一試無妨
身材誘人,直得過
身材巧吸引
身材正,可以一試

Archiver|聯絡我們|141華人社區