[囡囡推介] 中俄混血兒,高挑大波索女,聖誕女郎男人唔食,真係對唔住自己細佬

簽到
名稱: Angel
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A45682-太子-樓上骨-Angel.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門一見,聖誕女郎Angel,中俄混血兒,絕對一流靚女,天生麗質性感撩人,
名模身材正到爆,大約有168cm高,身型高挑,玲瓏浮凸……幼腰靚羅……長腿美足……
36D大波性感到爆,忍唔住攬實佢係咁搓揉對巨乳,波型又靚,好有手感,簡直係令我愛不釋手,
囡囡亦流露出狂野本性,不斷偷桃,互相happy,各自除衫手拖手去沖涼,
佢侍浴招呼殷勤仔細,又夠體貼,好似服侍大爺咁幫我從頭洗落到腳;用對巨乳磨我全身,波推令我十分暢快,全身起曬雞皮,
上床後,不忘搓揉佢對雪白大波,囡囡風騷入骨,夠姣夠放,前奏好夠投入,摩打脷錫暈全身,
撩得我痕痕咁好能興奮,不斷搶攻,奶袋袋啜蛋蛋,帶袋吹奏起交響樂,
深淺快慢,橫瀨直啜,不停用舌尖刺激鳩頭裂痕,用淫眼望我吹到雪雪聲,吹左好耐時間
吹到碌鳩係佢喉嚨膨脹得又粗又硬,爽到我忍無可忍,叫佢即停,然後主角出場,
先黎女上男下,神仙洞好窄好緊,瘋狂上下un,大波搖擺,換男上位置,
支棍由頭插到入曬,佢肉緊猛叫我大力D,超好好拮,加速快推,波濤洶湧,男女都好有feel,
我用埋果D常用招式,屌到佢高潮迭起,出埋收音機,爽到佢瘋狂大叫西水長流爆,大家都開心到震曬!

多謝C兄分享!
性感撩人
樣靚身材正
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好吸引好誘惑
睇嚟要試試
多謝師兄分享
回復 JianLu ##1 的帖子

多謝師兄分享.
身材好,一試無妨
身材誘人,直得過