新女

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次無圖
話說琴晚收工,約左個女仔朋友食飯喇,咁我同佢都諗唔到食咩好,佢就話諗唔到不如去你屋企你煮個即食麵食喇。係無選擇既情況我竟然答應左。
好喇,反到屋企野又係完,又無咩野做咁,我又唔想咁悶場,所以走左去雪櫃拎左幾支啤酒岀黎飲下,果條女又真係同我一齊飲,結果飲到好大,大家都愈坐愈近,之後就開始打茄輪上下其手,忍唔住就抱左佢反入房,開頭佢仲拒絕我,話唔可以咁嫁,哈哈。
但我就無咩點理佢講咩,因為大家都不斷撫摸緊,佢仲幫我除左條褲跪左係度,好溫柔咁錫我老二,過左陣佢要求我同佢一齊訓係度挽,怕我企得攰。咁我就緊係開始進攻佢妹69式咁挽,我老二未插入去佢就已經開始噴水,我唯有起身叫佢比我後入,反應叫聲一流,佢愈叫得大聲我就愈插得入同動作就愈黎愈快咁抽插佢,係時候要轉下甫士,女上男下,佢好似當我係隻馬咁起勢咁搖一直自摸,叫我用力揸佢對波,目測應該係C以上,過左陣就掉轉男上女下,我同佢講我差唔多要射喇,佢好似無諗過就叫我內射佢,我比佢嚇親了。最後我都係射左少少係入面就拎反岀黎用手岀埋佢,佢個反應就係好似餓左好耐,毫不猶豫咁用個口幫我岀埋,射到佢一口都係之餘仲吞埋添。
仲未捨得放口一直幫我繼續吹,吹爆多一次,叫我抄佢下面結果食到成床都濕晒。之後就訓著左起身果陣條女已經走左,我成身都仲有佢啲水既味,即刻沖左涼先。
咁我都有同佢用WhatsApp聯絡緊。唔知幾時再可以同佢挽呢?
佢係知我有個女朋友,所以佢都好識做。
女朋友咪就係我上次係酒吧仔識果個模特兒,佢呢排好少叫我上佢屋企,唯有自己去搵下食。
希望下次有下文寫比大家。預祝各位聖誕快樂平安夜失身夜🏼
師兄厲害
回覆 讚好 不讚 使用道具

海邊野生的狼 發表於 2017-12-20 11:28
佢呢家好似怕左我 哈哈

點解

回復 海邊野生的狼 ##1 的帖子

師兄有冇得介紹下

師兄有冇介紹下